Ledig tjänst: Projektledare

Vi förstärker nu vår organisation med en engagerad projektledare.

Presto Brandsäkerhet AB söker nu projektledare till sin vattensprinkleravdelning. Placeringsorten är i Stockholm, Katrineholm eller Örebro men projekten bedrivs i hela Sverige. Vi erbjuder ett utvecklande jobb i en varierande miljö hos både nya och befintliga kunder inom huvudsakligen industri, handel och offentlig sektor.

Arbetsuppgifterna består i huvudsak att leda och fördela arbetet samt att sköta materialinköp i projekten. Arbetet omfattar allt från kundkontakter, räkna på jobb, att skriva offerter till genomförande av erhållna uppdrag.

Sprinkleravdelningen består av entreprenadchef, montörer, svetsare och en projekteringsavdelning. Samarbetet är tätt och prestigelöst. Vi ser helst att du har en bakgrund som projektledare/arbetsledare från vattensprinklerbranschen eller rörindustrin. Har du därutöver även erfarenhet från att jobba praktiskt inom området är det meriterande.

Som person bör du vara serviceinriktad, drivande och kunna visa ansvar och stort engagemang för att driva projekt från start till avslut. Körkort behövs då resor med tjänstebil ingår i tjänsten.

Presto värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla sina yrkesområden. Intervjuer sker fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Ansökan

Ansökan skickas via e-mail till mikael.lundkvist@presto.se. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Mikael Lundkvist 010-45 20 035.

Välkommen med din ansökan!


Om Presto

Presto Brandsäkerhet AB är en komplett leverantör av produkter och tjänster inom brandskydd och utrymningssäkerhet med tillhörande rikstäckande service. Prestokoncernen är en svensk familjeägd företagsgrupp med huvudkontor och egen tillverkning samt centrallager i Katrineholm. Ytterligare en produktionsenhet finns i Gnosjö. Företaget startade 1959. Presto finns lokalt närvarande i hela Norden genom egna dotterbolag, servicekontor och samarbetspartners. Totalt har koncernen 300 anställda och beräknas omsätta ca 500 MSEK under 2017.