Lediga tjänster

Prestokoncernen är en svensk familjeägd företagsgrupp som grundades 1959. Presto finns lokalt närvarande i hela Norden genom egna dotterbolag, servicekontor och samarbetspartners. Det svenska huvudkontoret är placerat i Katrineholm där även fabrik och centrallager finns. Ytterligare en produktionsenhet finns i Gnosjö och över hela Sverige har vi egna regionkontor och servicedepåer på ett 30-tal orter.

Koncernen har 300 anställda och expanderar löpande och vi söker ständigt drivna medarbetare som vill ha ett varierat och utvecklade arbete i en spännande och växande bransch. Är du intresserad av att arbeta hos oss kan du skicka in ett personligt brev och CV till jobb@presto.se. Nedan ser du de lediga tjänster vi annonser just nu:


Brandskyddstekniker – Region Mitt

Presto expanderar och söker därför medarbetare till vårt kontor i Eskilstuna, där du kommer få en gedigen introduktion. Har du viljan, ambitionen och drivkraften kan du mycket väl vara rätt person för bolaget. För dig som är ny i branschen kommer Presto utbilda dig inom området. Läs mer om tjänsten och sök redan idag! 


Koordinator – Utbildning

Vi utvecklar vår utbildningsavdelning och söker en koordinator till avdelningens kontor i Göteborg. Utbildning är ett spännande område där mycket händer och där Presto har verksamhet över hela landet. Som koordinator blir uppgiften att som en del av vår kundservice samordna uppgifter, bokningar, fakturering och annan administration kring detta. Du är trygg, ansvarsfull och duktig på att prioritera. Läs mer om tjänsten och sök redan idag! 


Brandskyddstekniker – Region Mitt

Presto expanderar och söker därför medarbetare till vårt kontor i Västerås, där du kommer få en gedigen introduktion. Har du viljan, ambitionen och drivkraften kan du mycket väl vara rätt person för bolaget. För dig som är ny i branschen kommer Presto utbilda dig inom området. Läs mer om tjänsten och sök redan idag! 


Teknisk säljare – Region Syd

Vi utvecklar vår organisation i Region Syd med en teknisk säljare på vårt affärsområde ”fasta gassläckanläggningar”. Placering: Malmö

Läs mer (pdf, platsannons)


Elektriker inom brandskydd – Region Öst

Vi behöver förstärka vår organisation i Region Öst med en självständig och initiativtagande elektriker. Placering: Stockholm (Skärholmen)

Läs mer (pdf, platsannons)


Sprinklermontörer – Stockholm eller Katrineholm

Vi behöver förstärka vår entreprenadavdelning med strukturerade och drivna sprinklermontörer. Placeringsort: Stockholm eller Katrineholm

Läs mer