Bli en av oss!

Happy,Group,Of,Businesspeople,During,Presentation.,Colleagues,Looking,At,Camera

Varje timme förstör brand resurser och tillgångar och gör framtiden osäker. Varje timme gör vi alla på Presto något åt det. Vi utbildar människor, installerar system, analyserar risker och utvecklar nya sätt och lösningar som skapar trygghet och värden i vardagen. Vi stöttar, diskuterar och ger råd. Vi servar, upptäcker och hör av oss. För oss är varje timme viktigt för ingen och inget skall skadas av bränder på arbetsplatser.

Vill du blir en del av oss och vårt viktiga arbete? På Presto är vi runt 700 medarbetare på fler än 80 platser i Norden. Vi har mängder med olika jobb, erfarenheter och uppdrag. Vår familjen växer hela tiden och vi söker dig som är handlingskraftig, pålitlig, drivande och lyhörd. Besitter du helt rätt personlighet men saknar branscherfarenhet? Inga problem! Genom vår Presto Academy får du certifierad utbildning för våra olika roller.

På vår karriärssida hittar du alla våra annonser samlade och är ett klick närmare din nya karriär. Just nu har vi lediga tjänster runtom i hela Sverige gällande sälj, koordinator, utbildare, servicetekniker och administratörer.

Anpassa
Den här webbplatsen använder sig av cookies för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner som underlättar ditt användande av webbplatsen.