Har du koll på brandskyddet?

Har du koll på brandskyddet?

Om inte – ring eller maila så kommer vi!

Varje timme utbryter en brand på en svensk arbetsplats. Ofta helt i onödan och inte sällan med onödigt stora konsekvenser. Fram till första mars behöver du bara ringa och boka så kommer en av våra brandriskexperter till dig och din verksamhet helt utan kostnad.

På plats gör vi en översyn av ditt brandskydd och ger förslag på vad du behöver göra eller förbättra. I bästa fall ger vi dig en klapp på axeln för ett fullgott brandskydd! Som med det mesta gäller det att ligga före och vara förberedd, vilket inte alltid är helt lätt när tiden sällan räcker till.

Med över 50 000 företagsbesök per år vet vi av erfarenhet att knappt hälften av svenska företag och organisationer inte ens har koll på det lagstadgade förebyggande brandskyddsarbetet. Där vill vi hjälpa till och sätta fart på ditt arbete. Slå en signal så sätter vi en tid!

Tillsammans gör vi en översyn av ditt brandskydd och ger dig handgripliga rekommendationer för framtiden. 

Ja tack, jag vill ha hjälp med en kostnadsfri brandskyddsöversyn


Jag vill ha löpande information och nyheter om Prestos erbjudande och kunskapsområde
ja, tacknej, tack

...

Presto förbehåller sig rätten att styra datum och tid efter tillgänglighet på personal. Erbjudandet omfattar brandskyddsöversyn på plats under 1 timma och med ett skriftligt protokoll och rekommendation senast 1 vecka efter besöket.
Erbjudandet gäller till 1/3 2020.