fbpx
Presto > Nyheter > Aktuellt > Kompetensutveckla under permitteringstiden

Kompetensutveckla under permitteringstiden

Vi lever alla i en annorlunda vardag där socialt avstånd och korttidsarbete diskuteras flitigt, men trots detta förändras fortfarande förutsättningarna varje timme för företag och verksamheter då olyckor sker eller brand bryter ut. Ta tillfället i akt och utbilda er under permitteringstiden! Arbeta förebyggande och ligg steget före tiden efter Corona.

En utav våra viktiga uppgifter på Presto är att tillhandahålla uppdaterade utbildningar och vi erbjuder därför nu större delen av vår utbildningsportfölj digitalt. Dagligen genomför vi utbildningar både i våra digitala klassrum samt i vår E-learning – och vi har bara börjat!

Positiv respons från Tillväxtverket och Näringsdepartementet

Kunskap är en investering för framtiden men hinns ibland inte med när vi har som mest att göra. Korttidsarbetet som råder är en optimal tidpunkt för utbildning på distans. Både Näringsdepartementet och Tillväxtverket är positiva till att kompetensutveckla under permitteringstiden. Din kunskap är en avgörande punkt för samhällets fortsatta utveckling och vi hjälper dig på vägen!

Kompetensrådgivare

Ni finner alla våra digitala utbildningar via den röda ikonen här intill. Våra kompetensrådgivare hjälper er vid frågor och bokning. Ni når dem här alternativt på 010 – 452 00 60.

På ikonen hittar du både våra Digitala Klassrum och E-learning.

Kolla även detta