Kunskap på distans

Att alltid finnas nära till hands är viktigt för oss på Presto, ibland är det dock inte helt lätt att samla grupper av människor och få tiden att stämma. Då är en webbanpassad utbildning ett bra alternativ, att göra kunskap inom brandsäkerhet och olycka på arbetsplatser tillgängligt på många olika sätt är för oss viktigt. #varjetimme

Arbete på väg

Arbete på väg är en av våra lärarledda utbildningar som vi även erbjuder webbaserad, ”Arbete på väg Steg 1.1” och ”Arbete på väg Steg 1.1–1.3”. Utbildningen vänder sig till personer som utför arbete inom vägområdet. Exempel på arbete som kräver denna kompetens är vaktarbete, beläggningsarbete eller förare för fordon som används för transporter. Kursen innefattar flera utbildningsnivåer beroende på vilken typ av arbete som ska utföras men alla ska lägst genomföra allmän grundkompetens.

Beräknad tidsåtkomst för utbildningen är 4-6 timmar. Kursen innefattar flera utbildningsnivåer beroende på vilken typ av arbete som ska utföras men alla ska lägst genomföra allmän grundkompetens.

Kursinnehåll

 • Allmän Grundkompetens – Steg 1.1
 • Grundkompetens för att framföra väghållningsfordon – Steg 1.2
 • Grundkompetens för att få utföra vägarbete – Steg 1.3
 • Personal kan efter denna utbildning utföra arbetsuppgifter under ledning av certifierad personal enligt Steg 2.2
 • Utbildningen är integrerad med tidigare Arbete På Väg Nivå 1&2 (Enligt TRVK 2012:86)
 • Detta kompetensupplägg kan även vara ett förkunskapskrav enligt Steg 2.1, T ex framföra TMA-fordon mm.

  Företag/organisation*

  Ditt namn*

  Din epost*

  Telefon*

  Ort*

  Ämne*

  Ditt meddelande

  * Obligatoriskt fält

  Genom att använda formuläret godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt vår integritetspolicy. Vill du inte använda formuläret hittar du istället våra kontaktuppgifter här.

  Läs mer om våra webbaserade utbildningar här.