Ledig tjänst: Brandventilationstekniker (Rökluckor)

Vill du vara med i vidareutvecklingen av ett av landets mest välrenommerade företag i branschen och arbeta som Brandventilationstekniker i en familjär organisation? Har du viljan, ambitionen och drivkraften kan du mycket väl vara rätt person för bolaget. Läs mer om tjänsten och sök redan idag!


Vilka är vi?

Presto Brandsäkerhet AB är en del av Prestokoncernen som är en svensk familjeägd företagsgrupp som grundades 1959 i Katrineholm. Presto finns lokalt närvarande i hela Norden genom egna dotterbolag, servicekontor och samarbetspartners. Det innebär att det finns regionkontor och servicedepåer på ett 30-tal orter runt om i landet. Koncernen har idag ca 300 anställda men växer successivt i en spännande och utvecklande bransch. Företaget är en komplett leverantör av produkter och tjänster inom brandskydd med tillhörande rikstäckande service.

Vem söker vi?

Som brandskyddstekniker kommer du att få ett omväxlande och stimulerande arbete som omfattar service- och marknadsansvar. Din roll blir att fånga upp behovet hos kunderna och informera om de olika produkter och lösningar Presto erbjuder med inriktning på brandventilation/rökluckor.
Du kommer att ha ett eget resultatansvar och arbeta mot såväl nya som befintliga kunder. Du blir en del i vårt team och jobbar mot en uppsatt budget, därför är det viktigt att du har ett högt driv och mycket energi.

Vem är du?

Du tycker om att ta initiativ och har förmågan att planera och arbeta både självständigt och i team. Eftersom du kommer att vara vårt ansikte utåt är det viktigt att du har en positiv inställning och en utåtriktad personlighet.
Du trivs med att skapa och utveckla goda kundrelationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom försäljning och/eller tidigare servicearbete. Brandskyddskunskaper är meriterande. Vidare ser vi gärna att du är tävlings- och resultatinriktad, har viljan att utvecklas och kan arbeta i högt tempo mot högt satta mål.
Då vi är i en ständig utveckling är engagemang, delaktighet och respekt några av värderingarna som genomsyrar vårt dagliga arbete, och vi önskar att du delar dessa värderingar.
Du har en god datavana och behärskar Excel samt Word.
Elbehörighet är en önskan.
Ett krav är att du har B-körkort.
Placeringsort är Helsingborg.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan skickas via e-mail till henrik.berg@presto.se. Vi tar emot ansökningarna löpande och kallar de vi finner intressanta till intervju.

Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Henrik Berg 010-45 20 301.


Övrig information

 Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid tillsvidare, provanställning tillämpas.
• Lön: Fast månadslön
• Arbetstider: 40 timmar/vecka.
• Placering: Helsingborg