REDESIGN 2019

JOBBA AKTIVT MED DITT BRANDSKYDD

Med Presto Fire Risk ManagementTM får du ett arbetssätt och en kontinuerligt pågående process som minimerar brandrisk och konsekvenserna av den utifrån din verksamhets förutsättningar. Hör av dig så berättar vi mer.

 

Anar du att det är dags att kontrollera företagets brandsläckare, vattensprinklers eller brandlarm? Funderar du över hur det ligger till med utrymning-en om det skulle börja brinna? Hör av dig så bokar vi en tid för service.

 

Med PreVision blir det systematiska brandskydds-arbetet (SBA) helt enkelt lättare och mindre tids-krävande. Det vet du som redan är igång med vårt webbaserade verktyg. Här loggar du in för att komma igång.

 

 

FRÅN BRANDVARNARE TILL OMFATTANDE SLÄCKSYSTEM

Presto erbjuder marknadens bredaste produktsortiment inom brandsäkerhet. Bränder kan uppstå var som helst och när som helst. Därför anpassar vi brandskyddet utifrån varje specifik miljö. Våra produkter är tillverkade av hög kvalitet och godkända samt kvalitetssäkrade enligt marknadens föreskrifter. Vår personal har behörighet att utföra både installation och underhåll av våra produkter och system.

 

 

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER


 

KORT OM PRESTO

Presto Brandsäkerhet AB är en helhetsleverantör av tjänster, produkter och utbildning inom brandsäkerhet med tillhörande rikstäckande service. Idagsläget hjälper vi ca 50.000 kunder att skapa förutsättningar för trygghet, bl a genom riskhantering för brand – det vi kallar för Fire Risk Management™. Vår verksamhet består av områdena: brandskyddsprodukter, sprinklersystem, konsultation och rådgivning, utbildning och service.