Riskpodden
 – samtal om brand, risk och utrymning
I Riskpodden tar vi chansen att verkligen gå på djupet i frågor och problemställningar som ofta berör alla, men än mer oss som arbetar med och har ansvar för risk och säkerhet i samhället. 

I samtalen med våra kunniga och erfarna gäster kan vi nörda loss och ägna tid åt detaljer och aspekter som oftast inte märks eller syns, men som ytterst är det som skapar förutsättningar för säkerhet och trygghet i vardagen. Syftet med Riskpodden är att lära oss mer, belysa samband, förstå konsekvenser och vidga vår förståelse på alla plan. Helt enkelt, att bli bättre tillsammans.

Vad ska vi prata om?
Än så länge har det inte varit svårt att komma på ämnen, det finns enormt många intressanta områden och inte minst, intressanta proffs, att prata om och med. Men, vi är väldigt öppna för förslag på teman och ämnen som du och alla i ”branschen” upplever viktiga och aktuella. På Riskpoddens hemsida kan du meddela oss vilka ämnen och områden du skulle vilja lyssna på och vem du tycker vi ska prata med.

Presto och Riskpodden?
På Presto jobbar vi med visionen att ingen eller inget skall skadas av bränder på arbetsplatser och en viktig del av det arbetet är kunskap och insikt. Därför stödjer och bidrar vi till en mängd initiativ som skapar medvetande och engagemang i frågan. Och där är Riskpodden en viktig del. Så, tack för att du lyssnar och hjälp oss gärna sprida Riskpoddden vidare till kollegor och vänner!

Här är alla avsnitt av Riskpodden och mer
riskpodden.se får du reda på mer om alla vi pratat med och du kan nå alla avsnitt vi hittills sänt. Där finns även, som sagt, möjlighet för dig att påverka vad vi skall prata och med vem. Kanske är du själv nån som har bra saker att tillföra i ett intressant ämne.

Anpassa
Den här webbplatsen använder sig av cookies för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner som underlättar ditt användande av webbplatsen.