.

Svensk uppdragsutbildning
och Presto blir ett

Vi på Svensk Uppdragsutbildning byter namn till Presto. Vad vi inte byter är vårt engagemang i din kompetensutveckling och säkerhet. Snarare ökar det, då vi nu är Nordens ledande aktör av utbildning inom brand och arbetsmiljö.

Brukar du utbilda dig genom Svensk Uppdragsutbildning?
Inga problem, då fortsätter vårt partnerskap precis som innan. 

Vill du boka utbildning?

Arbetsmiljö och Juridik

Första hjälpen

Utbildningar på distans

Maskiner och
Lyftanordningar

Trafiksäkerhet och
Transport

Vill du anpassa en utbildning
utifrån din verksamhet?
Inga problem. Vi hjälper dig!

Att byta namn är egentligen ingen stor grej tycker vi, även om det naturligtvis finns lite känslor i det, men om det skulle uppstå funderingar så svarar vi gärna på dem. För dig som utbildat dig via Svensk Uppdragsutbildning eller har ett avtal med oss fortsätter vårt partnerskap precis som vanligt.

Och självklart får du kontakta oss även ifall du inte var kund hos oss innan. Vi kan såklart prata namnbyte om du skulle vilja men annars älskar vi att prata kompetensutveckling och hur vi skapar trygga miljöer på bästa möjliga sätt.

Hur kan vi hjälpa dig?
Har du frågor om vårt namnbyte påverkar din verksamhet eller har du andra frågor kring utbildning? Skriv i här så kontaktar vi dig direkt!

  Företag/organisation*

  Ditt namn*

  Din epost*

  Telefon*

  Ort*

  Ämne*

  Ditt meddelande

  * Obligatoriskt fält

  Genom att använda formuläret godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt vår integritetspolicy. Vill du inte använda formuläret hittar du istället våra kontaktuppgifter här.