Brandskyddsrådgivning

Hur kan vi hjälpa dig?

Har du funderat på vilket ansvar du har för ert brandskydd eller tycker du att det är svårt att tolka brandskyddsdokumentationer eller föreläggande från räddningstjänsten? Vi förstår dig, men det behöver inte vara så komplicerat som det låter. Våra brandskyddskonsulter säkerställer att ni får rätt hjälp och tillsammans tolkar vi underlaget för att skapa trygga miljöer hos er. 

Tillsammans med brandingenjörerna

Sedan fyra år tillbaka samarbetar vi med våra kollegor och vänner på Briab, brandingenjörer. Vi har genomfört en mängd uppdrag tillsammans, vid byggnation och renoveringar, inom utbildning och riskanalyser. Vi har genomfört avancerade sprinklerprojekt och utvecklat nya spännande tjänstekoncept.
I korthet kan vi tillsammans hjälpa våra kunder med allt inom brand- och riskhantering, från första idé till löpande förvaltning.

Vanliga frågor

Det finns många faktorer som avgör hur många personer som får vara i lokalen: antal utrymningsvägar, utrymningsdörrens bredd, våningsplan, dimensionerad persontäthet är bara några exempel. Kontakta våra experter så utgår vi från era förutsättningar.

Vid en viss mängd brandfarlig vara krävs tillstånd. Gränsen för “en viss mängd” beror på vilken typ av brandfarliga vara som hanteras och hur den förvaras. Kontakta våra experter så utgår vi från era förutsättningar.

Systematiskt brandskyddsarbete är inte dokument i en pärm utan det handlar om förståelse och kontroll men att ha kontroll på rådande status kan dock vara svårt i en vardag som ständigt är i rörelse.

Läs mer här.

Att tolka ett föreläggande kan ibland upplevas svårt men bristerna som skall åtgärdas är viktiga för er trygghet. Våra brandskyddskonsulter hjälper er tolka och rådgöra hur ni ska gå tillväga.

Beroende på omfattningen av ombyggnationen behövs det ta hänsyn till olika krav, exempel brandcellsindelning, brandtekniska installationer och utrymningsdimensionering. Kontakta våra experter så hjälper vi er göra rätt, redan från början.

Vad är systematiskt brandskyddsarbete?

Kontakta oss

  Företag/organisation*

  Ditt namn*

  Din epost*

  Telefon*

  Ort*

  Ämne*

  Ditt meddelande

  * Obligatoriskt fält

  Genom att använda formuläret godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt vår integritetspolicy. Vill du inte använda formuläret hittar du istället våra kontaktuppgifter här.