E-learning & Digitala Klassrum

Att alltid finnas nära till hands är viktigt för oss på Presto, ibland är det dock inte helt lätt att samla grupper av människor och få tiden att stämma, därför erbjuder vi också utbildningar på distans. Våra distansutbildning kan både genomföras i våra digitala klassrum med erfaren instruktör eller i vår E-learning där du genomför utbildning den tiden som passar dig bäst. Under Frågor & Svar finner du mer information vad som skiljer dessa utbildningsformer åt. Varje år utbildar vi över 40 000st deltagare och våra kompetensrådgivare hjälper er att följa upp, planera och eventuellt anpassa materialet så att ni får rätt utbildningsinnehåll utifrån eran verksamhet. Boka någon av våra utbildning på distans redan idag för att skapa trygghet på företaget.

E-learning

Digitala Klassrum

Större delen av våra utbildningar finns tillgängliga för våra digitala klassrum. I våra digitala klassrum genomför vi utbildningarna som vanligt men ni träffar istället våra erfarna instruktörer på distans och för att kunna delta behöver du kunna nå internet via antingen dator, smartphone eller surfplatta.

Vid anmälan till våra digitala klassrum får du ett mail med aktiveringslänk och starttid för utbildningen. Om du däremot skulle vilja anmäla dig till vår E-learning här ovan får du ett mail med inloggningsuppgifter och sedan styr du själv när du vill genomföra utbildningen.

Följande utbildningar erbjuder vi som Digitalt Klassrum:

Brandsäkerhet

Maskiner & Lyftanordningar

Hjullastare TYA Kompetensprov Godshantering

Hjullastare C2 Industriell hantering

Trafiksäkerhet & Transport
Fallskydd
Arbetsmiljö

TRE ANLEDNINGAR ATT VÄLJA PRESTO

ERFARENHET
Vi är över 100 st instruktörer på Presto med bred erfarenhet från brandsäkerhet till trafik och lyftanordningar.
ANSVARSTAGANDE
Varje år utbildar vi över 40 000 st deltagare och våra kompetensrådgivare hjälper våra kunder att följa upp, planera och anpassa materialet så att ni får rätt utbildningsinnehåll utifrån eran verksamhet.
ALLTID NÄRA
Med kontor över hela landet, från norr till söder, finns vi för att hjälpa dig. Om tid och rum inte passar möts vi gärna i våra digitala klassrum.
Ring oss:
010-45 20 60
Maila oss:
Klicka på kartan för fler kontaktuppgifter.
Digitala utbildningar
Att alltid finnas nära till hands är viktigt för oss på Presto och därför kan alla våra utbildningar genomföras som digital utbildning.
Saknar du någon utbildning?
Finns det delar ni vill anpassa utifrån era risker och lokaler? Vill du sätta ihop en specifik utbildning baserad på utvalda delar? Vi hjälper dig!