Publicerad: 05 april 2024

Presto Group välkomnar Cecilia Gabrielson som ny marknads- och kommunikationschef

Cecilia Gabrielson
Vi är glada att berätta att Cecilia Gabrielson har utnämnts till ny marknads- och kommunikationschef på Presto Group. Med en gedigen erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation ansluter sig Cecilia till vår ledningsgrupp och hon kommer att spela en avgörande roll i att forma vår strategiska inriktning för alla våra marknadsföringskanaler.

Cecilia har ett starkt track record som ledandeför för flertalet globala marknadsföringskampanjer och har en gedigen expertis inom varumärkesutveckling, vilket gör henne till ett värdefullt tillskott till vårt team.

I sina tidigare roller på Yubico, Telia Company, Orange Ltd och Wingas GmbH har Cecilia visat sin förmåga att driva affärsutveckling genom integrerade marknadsföringsstrategier.

"Jag ser fram emot att bli en del av Presto Group och bidra till dess fortsatta framgång," säger Cecilia Gabrielson. "Företagets fokus på kvalitet och att erbjuda omfattande säkerhetslösningar resonerar starkt med mig. Jag ser fram emot att använda min erfarenhet för att stärka Prestos marknadsposition ytterligare och driva tillväxt."

Företagets fokus på kvalitet och att erbjuda omfattande säkerhetslösningar resonerar starkt med mig. Jag ser fram emot att använda min erfarenhet för att stärka Prestos marknadsposition ytterligare och driva tillväxt.

Cecilia Gabrielson, marknads- och kommunikationschef Presto Group