Publicerad: 20 februari 2024

Adelis säkrar fortsatt långsiktigt ägande i presto

Bild
Idag meddelar våra majoritetsägare Adelis Equity Partners att de säkerställt fortsatt långsiktigt ägande i Presto som majoritetsägare via sin Fund III och en ny s k Continuation Vehicle.

Samtidigt säger Erik Hallert, partner på Adelis och styrelseledamot i Presto, i en kommentar att Adelis ser positivt på framtiden och ser fram emot att vara med på Prestos tillväxtresa framöver:

“Presto har haft en imponerande tillväxtresa i Norden och har dessutom tagit sig in på den tyska marknaden genom den transformativa transaktionen med Jockel Brandschutztechnik Service GmbH. Vi är glada över att vara kvar som majoritetsägare i Presto och tillsammans med ledningen ta del av företagets fortsatta tillväxt på både befintliga och nya geografiska marknader.”

Filip Bjurström, VD Presto kommenterar:

”Samarbetet med Adelis har fungerat mycket bra och jag ser fram emot att fortsätta Prestos tillväxtresa tillsammans med Adelis, management och alla fantastiska medarbetare. Tillsammans ska vi fortsätta att stärka bolagets position på befintliga och nya marknader i Europa inom brandsäkerhet, första hjälpen och säkerhetsutbildning. Vår verksamhet är viktigare än någonsin och vi kommer fortsätta utveckla vårt erbjudande för att tillsammans med våra kunder rädda ännu fler liv.”

För mer information kontakta:

Filip Bjurström

VD & Koncernchef, Presto
070-202 22 20[email protected]

Samarbetet med Adelis har fungerat mycket bra och jag ser fram emot att fortsätta Prestos tillväxtresa tillsammans med Adelis, management och alla fantastiska medarbetare. Tillsammans ska vi fortsätta att stärka bolagets position på befintliga och nya marknader i Europa inom brandsäkerhet, första hjälpen och säkerhetsutbildning.

Filip Bjurström, VD Presto