Är du vår nya kollega?

Är du engagerad, pålitlig och lyhörd? Skulle du trivas att jobba i en miljö där du bidrar till att skapa trygghet och minska risken för brand och olycka i Norden? Drivs du av att överträffa förväntningarna, göra saker idag lite bättre än igår och alltid ha nära till skratt? Då ska du bli en del av oss!

På Presto är vi 700 kollegor som finns över hela Sverige, närmare bestämt på över 80 platser. Tillsammans har vi cirka 100 olika typer av jobb och uppdrag där alla syftar till att hjälpa våra kunder minimera sin risk mot brand. Vi är Norden ledande aktör inom brandsäkerhet och vi är i ständig utveckling att skapa ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd.

Att vara en del av Presto-laget innebär att du tillhör ett stort gäng drivande och lyhörda kollegor och vi är mitt i en tillväxtresa där vi dagligen engagerar och hjälper varandra nå våra uppsatta mål. Vi har en oändlig mängd olika bakgrunder, erfarenheter och sätt att vara – det är det som gör Presto spännande, och vår Intern Akademi bidrar till att vår personliga utveckling aldrig dalar.

På vår karriärssida kan du läsa om lediga tjänster hos oss runtom i Sverige. Finns det ingen ledig tjänst som passar dig? Oroa dig inte! Vi växer så det knakar och nya tjänster upprättas ofta. Genom att du registrerar dig via ‘Connect’ registreras din expertis hos oss innan vi ens publicerat kommande tjänster. Bra va!

Vi på Presto är stolta över vårt jobb, inte minst för att vi alla har förmånen att jobba med något som kan vara skillnaden mellan liv och död. Varje dag, varje timme och i allt vi gör och säger.

Anpassa
Den här webbplatsen använder sig av cookies för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner som underlättar ditt användande av webbplatsen.