Vårt erbjudande

Vårt erbjudande

Presto erbjuder företag och organisationer en helhetslösning för skydd mot brand och olycka. Tillsammans med oss blir det enkelt att göra rätt och skapa en trygg verksamhet.

En helhetslösning som skyddar liv och egendom

Plötsligt händer det som inte får ske, en brand bryter ut eller någon skadas. En olycka kan få förödande konsekvenser för en verksamhet. Men med rätt skydd går det att undvika eller snabbt hantera om det inträffar.

Våra medarbetare är experter på att minimera risker i alla slags verksamheter och lokaler. Genom rådgivning, utbildning, skyddsprodukter och service i världsklass hjälper vi företag och organisationer att skapa trygghet på platser där människor vistas.

Tekniker som installerar brandsläckare

Rådgivning och service

Prestos rådgivare och tekniker hjälper till med helheten

Alla företag och organisationer har ett ansvar för att skapa trygghet i sin verksamhet, i sina lokaler och för sina medarbetare. Men regler kring säkerhet kan vara snåriga och svåra att förstå. Hur ska företag och organisationer veta vad som gäller för just deras verksamhet?

Det är här Presto kommer in. Våra rådgivare vet vad som gäller i olika branscher och guidar rätt. Dessutom hjälper våra tekniker till för att säkerställa en långsiktigt trygg miljö genom att utföra kontroller, service och underhåll.

BOKA RÅDGIVNING
Utbildare

Utbildning

Utbildningar för en trygg verksamhet

För att förhindra brand och olycka krävs kunskap. Presto har marknadens bredaste sortiment av arbetsmiljö- och säkerhetsutbildningar, allt för att uppfylla gällande lagar och regler och skapa en trygg verksamhet.

Boka utbildning
Hjärtstartare

Säkerhetsprodukter

Ett brett sortiment av säkerhetsprodukter

En viktig grund i en trygg verksamhet är att ha rätt säkerhetsprodukter på plats. Presto erbjuder allt från omfattande släcksystem till hjärtstartare. När det behövs hjälper vi även till med installation av utrustning och vi finns där för underhåll och service.

Läs mer & beställ