Glada Presto-anställda

Om oss

Vi är Europas ledande aktör med ett heltäckande erbjudande inom brandskydd, första hjälpen och säkerhetsutbildning. Vår vision är att tillsammans med våra kunder rädda liv.
Prestosläckare på ett sjukhus

Därför finns Presto

Tillsammans räddar vi liv

Företag och organisationer har ansvar för att skapa trygghet i sina verksamheter, i lokaler och för sina medarbetare.

Hur ska de veta vad som gäller? Vilken skyddsutrustning som krävs, hur regelbunden service säkerställs och vilka utbildningar som behövs? De allra flesta företag och organisationer behöver experthjälp. Därför finns Presto.

Presto-tekniker

Jobba på Presto

Som medarbetare på Presto är du med och gör skillnad. Tillsammans med våra kunder räddar vi liv. Vi som jobbar på Presto har olika bakgrund och erfarenhet, men gemensamt för alla är en drivkraft att växa och att arbeta tillsammans som ett lag. Vi letar efter dig som har rätt inställning och en ambition att utvecklas! Är du ny i branschen ger vi dig självklart den utbildning du behöver.

Läs mer på Prestos karriärsida

Presto installerar första hjälpen

Hållbarhet

Vi värnar om miljön och bidrar till ett tryggare samhälle

Som branschens ledande aktör vill vi leda vägen inom hållbarhet. Och vi börjar där vi skapar mest hållbarhetsnytta. Vi vet att trygghet är ett grundläggande mänskligt behov och genom vår verksamhet bidrar vi till trygga verksamheter och arbetsplatser. Vi strävar också efter att erbjuda produkter som inte skapar risker för framtida generationer och att endast erbjuda brandskyddslösningar med ett lågt klimatavtryck.

hållbarhetsdokument
Bild

Nyheter

Här hittar du våra nyheter, pressmeddelanden och rapporter.

Bild

Pressrum

Här hittar du vår presskontakt, logotyper och bilder.

Nyheter