Skaffa eller förnya ditt certifikat för Heta Arbeten och Brandfarliga Arbeten på distans

Arbetar du exempelvis med svets eller verktyg som vinkelslip och kapmaskiner? Har du då också ett giltigt certifikat för Heta Arbeten eller Brandfarliga arbeten? Certifikat för uppdrag likt detta är ett lagkrav – oavsett om du utför, ger tillstånd eller är brandvakt. Vi förstår dock att det är svårt att samla människor för utbildning i denna tid och vi erbjuder därför certifikat för både Heta Arbeten och Brandfarliga Arbeten på distans.

Varje år inträffar flera hundra bränder på byggarbetsplatser som är så allvarliga att räddningstjänsten måste larmas och minst dubbelt antal tillbud inträffar där någon direkt på plats släcker. Kunskap är nyckeln till trygghet och utbildningarna Heta Arbeten och Brandfarliga Arbeten ger dig giltigt certifikat för att utföra denna typ av arbeten.

Hur får jag mitt certifikat som är giltigt i 5 år?

  • Delta under utbildningstillfället med kamera utan att avvika
  • Logga in på länken som kommer vid anmälan via en dator eller surfplatta med internetanslutning
  • Visa upp ett giltigt ID-kort
  • Genomför slutprovet med godkänt resultat

Utbildningstiden är 5,5h inklusive raster.

Kravet på Praktisk släckövning utgår under dessa digitala utbildningstillfällen men vi ser gärna att ni ändå genomför detta moment vid senare tillfälle.

Kompetensrådgivare

Varje år utbildar vi över 40 000 st deltagare och våra kompetensrådgivare hjälper våra kunder att följa upp, planera och anpassa materialet så att ni får rätt utbildningsinnehåll utifrån eran verksamhet.

Kolla även in detta..