Nu finns liftutbildning på distans

Mobil-arbetsplattform_omslagsbild_3_1200px-144dpi

För oss på Presto är det viktigt att alltid vara nära våra kunder men när världen är som den är just nu mitt i en pandemi kan det ibland vara svårt att samlas. Vi är därför extra stolta över våra utbildningar som kan göras på distans – när och var du vill!

Ny liftutbildning på distans

Listan över våra utbildningar är lång, faktiskt nästan 100 utbildningar lång och det bästa av allting är att större delen av allihopa kan genomföras på distans.

Vårt senaste tillskott bland utbildningar som kan göras på distans är liftutbildningen Mobil Arbetsplattform.

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med skylift, saxlift eller andra mobila arbetsplattformar. Efter avslutad utbildning har du kunskap om de risker som finns, hur man gör sin dagliga kontroll och hur du arbetar säkert med liften.

Utbildningen finns på både svenska och engelska och du genomför utbildning precis som alla våra andra E-Learnings: var och när du vill – i din egna takt. Utbildningen finns på både svenska och engelska.

Anpassa
Den här webbplatsen använder sig av cookies för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner som underlättar ditt användande av webbplatsen.