Om oss
#varjetimme
Varje timme förändras förutsättningar för företag och verksamheter då olyckor sker eller brand bryter ut. Varje timme riskeras människors liv och hälsa. Varje timme förstör brand och olycka resurser och tillgångar och gör framtiden osäker.

Varje timme gör vi alla på Presto något åt det. Vi utbildar människor, installerar system, förekommer risker och utvecklar nya sätt och lösningar som skapar trygghet och värden i vardagen. Vi stöttar, diskuterar och ger råd. Vi servar, upptäcker och hör av oss. Vi ligger steget före. För oss är varje timme viktig. För att ingen och inget skall skadas av bränder och olyckor.

0

grundades Presto. Vi har då som nu en helhetssyn på brandsäkerhet där vi vill hjälpa våra kunder att skapa tryggare miljöer och verksamheter, alltid utifrån varje kunds unika förutsättningar – stort och smått. För att ingen och inget ska skadas av bränder och olycka.

0

medarbetare är dagligen verksamma runt om i norden. Vi har tillsammans över 50 olika typer av uppdrag som alla syftar till att hjälpa våra kunder minimera sin risk mot brand och olycka.

0

ställen finns vi på. För oss är det viktigt att vara nära till hands och därför finns vi tillgängliga med egen erfaren personal över hela Norden.

Tillsammans räddar vi liv.

Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Genom helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster skapar vi brandsäkra miljöer för små och stora företag i hela Norden. Med vår helhetssyn på brandskydd och säkerhet hjälper vi våra kunder att utifrån deras förutsättningar skapa värden som gör deras verksamheter tryggare och bättre. Varje år besöker vi 70 000 kunder, utbildar 80 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. 

 

Då som nu – på väg mot vår vision

Sedan starten 1959 har vi på Presto arbetat mot vår vision Alltid säker – ingen och inget skall skadas av brand och olycka. Från de tidiga åren i källarlokalen på Bergsgatan i Katrineholm där Gunnar Danielsson började sälja och serva brandsläckare, till dagens ständigt växande Presto över 500medarbetare och över 70 kontor över hela norden – och resan fortsätter. 
1959
Presto grundas av Gunnar Danielsson
1959presto
1979presto
1979
Tillverkningen utav brandsläckare börjar
2014
Presto utvecklas och tjänsteutbudet är större än produktutbudet
2014presto
2018aptum
2018
Aptum går in i Presto
2020
Vi lanserar Presto+
2020presto
Presto+

Brandskydd för alla

Brandskydd kan ibland upplevas krångligt men Presto+ gör det enkelt för dig att ha kontroll på ditt brandskydd.
Genom Presto+ får du service och underhåll av dina brandskyddsinstallationer, hjälp med egenkontroller
och en överblick på era risker.

Tryggt

Vi finns alltid nära
Du får rätt skydd för dina behov
Beprövade lösningar för svenska förhållanden
Vi ligger i framkant inom miljöarbete
Över 60 års erfarenhet

Enkelt

Lätt för dig att förstå och uppfylla gällande lagkrav
Lätt att bli kund
Enkelt att förstå vad du behöver och varför
Enkelt att köpa och förstå vad det kostar

Aktivt

Vi går före och visar vägen
Vi leder utvecklingen framåt
Vi arbetar proaktivt
Vi tar ansvar

Certifieringar

Presto skall vara en långsiktig och pålitlig partner till kunder, anställda, leverantörer och alla våra relationer. Vi skall alltid leverera på våra löften. För att uppnå det måste våra produkter och tjänster hålla en hög kvalitet och uppfylla de krav som ställs på dem.

Kontakta oss

  Företag/organisation*

  Ditt namn*

  Din epost*

  Telefon*

  Ort*

  Ämne*

  Ditt meddelande

  captcha

  * Obligatoriskt fält

  Genom att använda formuläret godkänner du att vi hanterar dina uppgifter enligt vår integritetspolicy. Vill du inte använda formuläret hittar du istället våra kontaktuppgifter här.

  Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Genom helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster skapar vi brandsäkra miljöer för små och stora företag i hela Norden. Varje år besöker vi 70 000 kunder, utbildar 80 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. Presto omsätter drygt 1 miljard kronor.

  Anpassa
  Den här webbplatsen använder sig av cookies för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner som underlättar ditt användande av webbplatsen.