Ledig tjänst: Brandskyddskonsult

Brandskyddskonsult – Stockholm

Vi behöver förstärka vår organisation i Region Öst med en strukturerad och målinriktad brandskyddskonsult.

 

Vad erbjuder vi?

Presto erbjuder helhetskoncept inom förebyggande brandskydd. Som brandskyddskonsult kommer du att få ett omväxlande och stimulerande arbete som representant för företaget och bearbeta både nya och befintliga kunder. Din arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

  • Ansvara för planering av din tid, kunder och projekt. Löpande hitta nya debiterbara uppdrag genom dialoger med dina kunder och uppdragsgivare. Förmåga att samarbete såväl intern som externt. Se till att befintliga kunder kontinuerligt är uppdaterade och erbjuda helhetslösningar gällande brandsäkerhet.
  • Ansvara för SBA-projekt och andra projekt rörande förebyggande brandsäkerhet hos våra kunder
  • Arbeta så att distriktets budget, resultat och avdelningsmål uppnås.
  • Driva och delta i projekt inom och utom avdelningen, vara uppdaterad på aktuellt utbud.
  • Lösa kundernas problem genom att aktivt föreslå förbättringar utifrån deras behov.
  • Hålla sig à jour med trender och utveckling på distrikten samt observera konkurrenternas agerande
  • I tjänsten ingår även administrativa uppgifter så som att löpande arbeta i linje med våra verksamhetssystem, CRM och säljrelaterade verktyg.

Vem är du?

Vi söker dig som har goda referenser och gedigen erfarenhet av konsultverksamhet. Du har utbildning i och/eller mångårig erfarenhet av konsulting och försäljning och är väl insatt i brandskyddsfrågor. Du ser till att hålla dig à jour med trender och utvecklingen inom brandskyddsområdet och bevakar lagar, förordningar, standarder etc.

Du tycker om att ta initiativ och har förmågan att planera och arbeta självständigt. Du är strukturerad, driven och målinriktad med en förmåga att ha många bollar i luften. Eftersom du kommer att vara vårt ansikte utåt är det viktigt att du är en positiv person och har en utåtriktad läggning. Du trivs med att skapa och utveckla goda kundrelationer.

I en ständig utveckling är engagemang, delaktighet och respekt några av värderingarna som genomsyrar vårt dagliga arbete, och vi önskar att du delar dessa värderingar.

Du har utbildning på gymnasienivå och/eller mångårig erfarenhet av försäljning. Erfarenhet som brandskyddsledare eller motsvarande, från branschen och/eller av tidigare konsultativ verksamhet i en rådgivande roll.

Du har en god datavana och behärskar Office-paketet. Du har B-körkort.

Du kommer tillhöra region Öst med placeringing vid vårt kontor i Skärholmen. I tjänsten ingår tjänstebil och lön enligt Prestos policy och rollbeskrivning för brandskyddskonsulter. Då urval och intervjuer kommer att ske löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast.

Ansökan

Ansökan skickas via e-mail till johan.wiksäter@presto.se. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Johan Wiksäter 010-452 04 00.

Välkommen med din ansökan!


Om Presto

Presto Brandsäkerhet AB är en komplett leverantör av produkter och tjänster inom brandskydd och utrymningssäkerhet med tillhörande rikstäckande service. Prestokoncernen är en svensk familjeägd företagsgrupp med huvudkontor och egen tillverkning samt centrallager i  Katrineholm. Ytterligare en produktionsenhet finns i Gnosjö. Företaget startade 1959. Presto finns lokalt närvarande i hela Norden genom egna dotterbolag, servicekontor och samarbetspartners. Totalt har koncernen 300 anställda och beräknas omsätta 470 MSEK under 2016.