Ledig tjänst: Larmtekniker Region Syd

Vill du vara med i vidareutvecklingen av ett av landets mest välrenommerade företag i branschen och arbeta som Larmtekniker i en familjär organisation? Har du viljan, ambitionen och drivkraften kan du mycket väl vara rätt person för bolaget. Läs mer om tjänsten och sök redan idag!


Vilka är vi?

Presto Brandsäkerhet AB är en del av Prestokoncernen som är en svensk familjeägd företagsgrupp som grundades 1959 i Katrineholm. Presto finns lokalt närvarande i hela Norden genom egna dotterbolag, servicekontor och samarbetspartners. Det innebär att det finns regionkontor och servicedepåer på ett 30-tal orter runt om i landet. Koncernen har idag ca 300 anställda men växer successivt i en spännande och utvecklande bransch. Företaget är en komplett leverantör av produkter och tjänster inom brandskydd med tillhörande rikstäckande service.

Vem söker vi?

Som larmtekniker kommer du att få ett omväxlande och stimulerande arbete som omfattar service- och marknadsansvar. Din roll blir att fånga upp behovet hos kunderna och informera om de olika lösningar Presto erbjuder på brandlarm och gassläcksystem.

Du kommer att ha ett eget resultatansvar och arbeta mot såväl nya som befintliga kunder. Huvudsakligen finns våra kunder inom industri, handel och offentlig sektor.

Vem är du?

Du tycker om att ta initiativ och har förmågan att planera och arbeta självständigt. Eftersom du kommer att vara vårt ansikte utåt är det viktigt att du är en positiv person och har en utåtriktad läggning. Du trivs med att skapa och utveckla goda kundrelationer.

Vi ser gärna att du har en utbildning med teknisk inriktning, gärna inom el och elektronik. Meriterande är installation av SBF-brandlarmanläggningar. Ett krav är att du har B-körkort.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan skickas via e-mail till lars.anlander@presto.se. Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Lars Anlander, 010-45 20 309.

Vi tar emot ansökningarna löpande och kallar de vi finner intressanta till intervju.


Övrig information

 Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid tillsvidare, provanställning tillämpas.
• Lön: Fast månadslön
• Arbetstider: Vardagar, 40 timmar/vecka.
• Placering: Enligt överenskommelse