Ledig tjänst: Regionsäljare

Vi behöver förstärka vår försäljningsorganisation i Region Mitt med en skicklig regionsäljare.

 

Vad erbjuder vi?

Presto erbjuder helhetskoncept inom förebyggande brandskydd. Som säljare kommer du att få ett omväxlande och stimulerande arbete som representant för företaget och arbeta med både nya och befintliga kunder.I din roll arbetar du med:
• Nykundsbearbetning
• Befintliga kunder där du ansvarar för att förvalta och utveckla affären och relationen mellan kunden och Presto.
• Din budget, i linje med våra resultat- och avdelningsmål.
• Att driva och utveckla försäljning av Prestos totala kunderbjudande, som innefattar våra tjänster och produkter.
• Att lösa kundernas behov genom att aktivt föreslå förbättringar utifrån deras nuläge och önskemål.
• Dina kollegor i ett tätt samarbete. Du har huvudansvar för de kunder du driver och arbetar med och involverar dina kollegor inom andra avdelningar i varierande form. Som stöd till ditt arbete arbetar vi genom våra verksamhets- och CRM-system.

 

Vem är du?

Vi söker dig som vill göra skillnad och vill vara delaktig i bolagets utveckling. Du har goda referenser med gedigen kompetens från säljrelaterade roller med erfarenhet att driva stora kunder i en kombination av mindre kunder. Du har en förmåga att bygga goda relationer samt utveckla nya affärer hos kund. En framgångsrik bakgrund inom tjänsteförsäljning är meriterande. Du tycker om att ta initiativ och har förmågan att planera och arbeta självständigt. Du är strukturerad, driven och målmedveten med en förmåga att ha många bollar i luften. Du trivs med att skapa och utveckla goda relationer med kunder och internt.

Presto är i ständig utveckling, där engagemang, delaktighet och respekt är några av våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete. Delar du dessa värderingar blir du snabbt en del i verksamheten. Du har en god datavana och behärskar Office-paketet. Du har B-körkort.

Du kommer tillhöra region Mitt med placering vid något av våra kontor i Kumla eller Karlstad beroende på var du själv bor. I tjänsten ingår tjänstebil och lön enligt Prestos policy.

 

Ansökan

Ansökan skickas via e-mail till lars.niklasson@presto.se. Då urval och intervjuer kommer att ske löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Lars Niklasson 010-45 20 200.

Välkommen med din ansökan!

 

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid tillsvidare, provanställning tillämpas.
• Lön: Fast månadslön
• Arbetstider: 40 timmar/vecka.
• Placering: Kumla, Karlskoga eller Karlstad

 


Om Presto

Presto Brandsäkerhet AB är en komplett leverantör av produkter och tjänster inom brandskydd och utrymningssäkerhet med tillhörande rikstäckande service. Prestokoncernen är en svensk familjeägd företagsgrupp med huvudkontor och egen tillverkning samt centrallager i  Katrineholm. Ytterligare en produktionsenhet finns i Gnosjö. Företaget startade 1959. Presto finns lokalt närvarande i hela Norden genom egna dotterbolag, servicekontor och samarbetspartners. Totalt har koncernen över 300 anställda och beräknas omsätta 500 MSEK under 2018.