Utbildning

Din kompletta leverantör av utbildning


Varje timme förändras förutsättningar för företag och verksamhet då brand bryter ut. Varje timme förstör brand och olycka resurser och tillgångar och gör framtiden osäker. Varje timme gör vi alla på Presto något åt det. Vi utbildar människor och förekommer risker som skapar trygghet och värden i vardagen. Trygghet och säkerhet bygger på kunskap, erfarenhet och ett gediget förebyggande arbete. Vi kan tillsammans göra mycket för att förhindra brand och olycka, och det börjar med kunskap.

Till dig som skall delta på utbildning
Presto Brandsäkerhet följer noggrant och dagligen Folkhälsomyndighetens riktlinjer för Coronaviruset.
Våra kurser på plats genomförs som planerat men likt Folkhälsomyndigheten uppmanar
vi dig att stanna hemma om du känner dig sjuk.

Läs mer information gällande Covid -19 här

Våra utbildningskategorier:

E-learning & Digitala Klassrum


Våra utbildningar

Brandsäkerhet


Första hjälpen


Maskiner & Lyftanordningar

Hjullastare

(kommer snart)

Tornkran

(kommer snart)


Trafiksäkerhet & Transport


Fallskydd

Räddning/evakuering

(kommer snart)


Arbetsmiljö 


E-learning & Digitala Klassrum


Saknar du någon utbildning?

 Vill du sätta ihop en specifik utbildning baserad på utvalda delar? Vi hjälper dig!

Välkommen att kontakta oss på telefon 010-45 20 060 eller gör en bokningsförfrågan direkt


Prestos utbildningar

Presto har lång och gedigen bakgrund inom utbildningsområdet och har en bred palett av utbildningar på programmet. På senare tid har även Presto förvärvat ett antal företag inom utbildningsbranschen varpå vi har kunnat bygga ut och successivt kvalitetssäkrat våra utbildningar runt om i landet.

Vi erbjuder därför ett omfattande utbildningsprogram med utbildningar och övningar som täcker de flesta delarna inom det olycksförebyggande området.

Våra experter undervisar inom områden som brandsäkerhet, utrymning, fallskydd, trafiksäkerhet, första hjälpen, säker lastning, lyftanordningar och mycket mer. Utbildningarna är också anpassade till de krav i lagar och föreskrifter som gäller för arbetsgivaren.

Vi kan anpassa utbildningarna så att de passar just din verksamhet. Presto finns lokalt närvarande genom egna kontor över hela landet, från Kiruna i norr till Malmö i söder och vi kan därför ordna utbildningar nära våra kunder.


Presto finns över hela landet

Använd kartan, genom att klicka på den region som ditt ärende gäller, för att komma i kontakt med en av våra medarbetare som gärna hjälper er med ärendet.