Bra distans utbildning blir bättre!

Social distansering och hemmajobb ändrar inte förutsättningarna för att det varje timme sker brand eller olycka på företag i Sverige. Kunskap är nyckeln till trygghet. Det kommer en tid efter Corona och för framtiden behövs kunskap. Utbilda dig på distans idag!

Vi utbildar över 40 000 deltagare om året och en utav våra mest omtyckta utbildningar är Grundläggande brandskydd. Grundläggande brandskydd kan genomföras både på distans och på plats hos dig som kund. Vår digitala utbildning är sprillans ny och nu uppdaterad! Med vår grundläggande brandskyddsutbildning får du kunskap i hur du ska agera vid brand, förståelse för både de vanligaste och dolda brandriskerna i vår vardag och hur du på bästa sätt förebygger dem samt de lagkrav som råder. Utbildningsinnehållet är anpassat utifrån verksamhet och du får under utbildningens gång möjlighet att aktivt testa dina kunskaper om vilka brandrisker som kan uppstå i olika miljöer, såsom exempelvis soprum, korridorer, konferenslokaler, kontor eller skolor.

Tid: 1 timme
Plats: På distans var du vill

Att alltid finnas nära till hands är viktigt för oss på Presto. Vi finns på över 80 orter i Sverige men ibland är det inte helt lätt att samla grupper av människor och få tiden att stämma, och särskilt inte när social distansering och pandemi råder. Det är därför vi är glada över att kunna erbjuda över 50 utbildningar digitalt. Självklart anpassar vi innehållet utifrån er verksamhet.

Kolla även in detta..

Anpassa
Den här webbplatsen använder sig av cookies för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner som underlättar ditt användande av webbplatsen.