Din nya karriär börjar här!

Vill du vara en del av laget som motiverar, utvecklar, växer och inspirerar? Eller har du någon i din närhet som är pålitlig och lyhörd? Presto-familjen växer och vår karta målas ständigt om. På vår karriärsida kan du både lära känna oss mer och även lämna ett intresse för ditt framtida drömjobb.

Varje timme förändras förutsättningar för företag och verksamheter då olyckor sker eller brand bryter ut. Varje timme riskeras människors liv och hälsa. Varje timme gör vi alla på Presto något åt det.

Vi stöttar, diskuterar, lyssnar och ger råd. Vi är handlingskraftiga, engagerade och till och med passionerade i det vi gör. Vi ligger steget före.

I vår nordiska familj har du 600 kollegor att få hjälp utav och tillsammans har vi över 50 olika typer av jobb och uppdrag, men Presto-kartan målas ständigt om och vår familj växer.

På vår karriärsida kan du lära känna oss bättre men du finner också lediga tjänster samt forum för intresseanmälan – för så kan det vara ibland, att drömjobbet dyker upp när man minst anar det.

Är du intresserad eller kanske vet du någon som skulle passa in hos oss?

Kolla även in detta..