Förebyggande skydd mot bränder missas – Presto och Daniel Friberg i Borås Tidning

En viktig diskussion som inte sällan hamnar mellan stolarna eller rent av glöms i vardagen är det förbyggande arbetet med att förhindra brand och att begränsa konsekvenserna om det väl händer.
Detta tar Borås tidning upp i samtal med vår Kommunikationschef Daniel Friberg.

Vi går bakåt

Sedan en tid tillbaka går vi dessvärre bakåt i utvecklingen igen. Försäkringsbolagen rapporterar att ersättningarna till hushåll och företag har stigit med över tio procent årligen de senaste tre åren för skador orsakade av brand och åska. Totalt uppgick dessa kostnader till över sex miljarder kronor förra året, enligt Svensk Försäkring.

På Presto har vi svar och hjälpmedel

Varje timme utbryter det en brand på en arbetsplats och varje timme gör vi på Presto något åt det. Vi har både erfarenhet, kunskap, lösningar och produkter för det förebyggande brandskyddsarbetet.

Fire Risk Management
Vårt totala tjänstekoncept där vi hjälper dig från start till daglig verksamhet med ett anpassat, modernt och tryggt brandskydd. Läs mer.

PreVision
Vår lösning för att enkelt och effektivt hantera ditt lagstadgade ansvar för SBA – Din verksamhets Systematiska Brandskydds Arbete. Läs mer

Utbildning och Kurser
Med över 50 olika utbildningar, varav mängder av dem är tillgängliga för online-deltagande, kan vi genom kunskap och insikt öka dina medarbetares riskmedvetenhet och förmåga att ligga före i brandskyddsarbetet. Bygg in ökad trygghet i din verksamhet genom utbildning! Läs mer

Över 600 medarbetare över hela Sverige
Vi finns överallt med egna Presto medarbetare och blir fler och fler hela tiden då våra tjänster efterfrågas mer och mer.
Hör av dig. Vi står beredda att stötta dig i ditt säkerhetsarbete.
Varje timme, varje dag!

Kolla även in detta