Hemma hos oss på Presto

Har du funderat på hur det skulle vara att jobba på Presto? Hur ser en dag ut hos oss och vad är det bästa med att jobba på Presto? På vår karriärssida kan du få en inblick i vår vardag och en medarbetare vi bekantar oss md lite extra är Jesper, administratör på kundtjänst.

Om du någon gång ringt in till vår kundtjänst har du troligtvis pratat med vår kollega Jesper. Det är Jesper och hans kollegor som koordinerar, administrerar och svarar på era frågor. Jesper och hans kollegor är pålitliga. Ni kan förvänta er att de håller vad de lovar och de sätter alltid kunden i centrum. Genom att lyssna och fråga förstår dem era behov och involverar sedan rätt kompetens och rätt person.

I vår nordiska familj är vi 600 kollegor och tillsammans har vi över 50 olika typer av jobb och uppdrag, men Presto-kartan målas ständigt om och vår familj växer. På vår karriärssida kan du läsa mer om Jesper och hans kollegors vardag samt även själv lämna en ansökan – om drömjobbet inte finns tillgängligt just precis nu.

Är du nyfiken på hur en arbetsdag ser ut för Jesper?
Klicka på bilden!

Kolla även in detta..