Välkommen till våra digitala klassrum!

onlinekille

Minska riskerna och skapa trygghet i din verksamhet genom att utbilda dig och ditt team inom brand och risk på distans. Av våra närmare 50 utbildningar har flera varit tillgängliga online sedan ett bra tag tillbaka genom E-learning men nu introducerar vi även digitala klassrum.

Vi satsar stort på digitala utbildningar och hoppas att vår omvärld ser möjligheten att jobba konstruktivt för att möta framtiden efter Covid-19 med nya skarpa insikter och kunskaper. Genom vår online plattform genomför våra utbildare utbildningen i realtid, på distans. Kursinnehållet är detsamma som våra fysiska lektioner samt att diskussion och dialog kan ske både i storgrupp samt mindre grupper. För att delta i våra digitala utbildningar behöver du en dator med internetanslutning och en plats med lugn och ro. När du anmält dig kommer du att få anslutningslänk och all annan information du behöver.

Våra digitala utbildningsformer

Vi arbetar intensivt med att fylla på vår kurslistan och kommer löpande med nyheter. Våra digitala utbildningsformer är:

  • E-learning, här jobbar du individuellt i en interaktiv miljö
  • Digitalt klassrum, här möts vi i grupp med utbildare på en digital plattform. Plattformen tillåter både pedagogisk instruktion såväl som diskussion och dialog.

Klicka på ikonen för att komma till alla våra online-kurser

Vill du anordna ett eget tillfälle för din verksamhet och anpassa utbildningen utifrån era risker?

Vi löser det mesta när det gäller anpassning utav kursinnehåll.
Kontakta utbildningsavdelningen här så hjälper vi dig!
Du når oss också via telefon: 010- 452 00 60

Om du önskar att delta i våra öppna utbildningar anmäler du dig här.

Viktigt att tänka på vid online-kurs:

  • Sitt på en lugn plats
  • Ha kamera på för att skapa närvaro i klassrummet
  • Tänk på att undvika att sitta i motljus
  • Använd gärna headset
    (men det är inget måste)
  • Muta din mikrofon när du inte pratar.

Kolla även in detta..

Anpassa
Den här webbplatsen använder sig av cookies för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner som underlättar ditt användande av webbplatsen.