Publicerad: 03 april 2020

Välkommen till våra digitala klassrum!

Bild
Minska riskerna och skapa trygghet i din verksamhet genom att utbilda dig och ditt team inom brand och risk på distans. Av våra närmare 50 utbildningar har flera varit tillgängliga online sedan ett bra tag tillbaka genom E-learning men nu introducerar vi även…

Minska riskerna och skapa trygghet i din verksamhet genom att utbilda dig och ditt team inom brand och risk på distans. Av våra närmare 50 utbildningar har flera varit tillgängliga online sedan ett bra tag tillbaka genom E-learning men nu introducerar vi även digitala klassrum.

Vi satsar stort på digitala utbildningar och hoppas att vår omvärld ser möjligheten att jobba konstruktivt för att möta framtiden efter Covid-19 med nya skarpa insikter och kunskaper. Genom vår online plattform genomför våra utbildare utbildningen i realtid, på distans. Kursinnehållet är detsamma som våra fysiska lektioner samt att diskussion och dialog kan ske både i storgrupp samt mindre grupper. För att delta i våra digitala utbildningar behöver du en dator med internetanslutning och en plats med lugn och ro. När du anmält dig kommer du att få anslutningslänk och all annan information du behöver.

Våra digitala utbildningsformer

  • E-learning, här jobbar du individuellt i en interaktiv miljö
  • Digitalt klassrum, här möts vi i grupp med utbildare på en digital plattform. Plattformen tillåter både pedagogisk instruktion såväl som diskussion och dialog.
Bild

Vill du anordna ett eget tillfälle för din verksamhet och anpassa utbildningen utifrån era risker?

Viktigt att tänka på vid online-kurs:

  • Sitt på en lugn plats
  • Ha kamera på för att skapa närvaro i klassrummet
  • Tänk på att undvika att sitta i motljus
  • Använd gärna headset
    (men det är inget måste)
  • Muta din mikrofon när du inte pratar.