Arbetsmiljölagen brandskydd

Utrymningsmöjligheter, säkerhet och tillgänglighet är tydliga exempel på vad som förväntas inom varje företagskultur i enlighet med arbetsmiljölagen, och vi som upprätthåller den.

När kraven på brandsäkerhet höjs, ökar också kraven på företag.

Säkerhet är trygghet. Och den ska man vara rädd om. Det är där vi kommer in. Vårt motto är att ligga steget före, utan att för den delen tumma på varje sekund som vi kan göra något. Så smidigt och effektivt som möjligt. Vår tillgänglighet gör det möjligt att snabbt bli uppringd för att diskutera det du behöver veta, och vilka lösningar vi kan erbjuda just dig och ditt företag.

När det kommer till exempelvis brandsäkerhet kan det genast bli överväldigande. Vad var det arbetsmiljölagen sa nu igen? Svaret heter struktur. En förkroppsligad helhetsbild av vad som behöver göras. Prioriteringar och ordning. Alternativ och möjligheter. Vilket vi har sysslat med sedan 1959. Som Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet erbjuder vi alltifrån utbildningar och abonnemangstjänster till personlig vägledning för alla typer av företag. Så att din arbetsplats är uppdaterad med den senaste tekniken, och uppfyller de skärpta kraven på brandsäkerhet. Tillsammans förebygger vi ohälsa och minskar risken för olycksfall på arbetsplatsen.

Våra kvalitetssäkrade utbildningar omfattar teori, praktik och digitala övningar. Vi erbjuder dessutom E-learning via digitala klassrum, där behörigheten är densamma som om du gått dem fysiskt. Förutom vår allomfattande brandskyddsrådgivning erbjuder vi dessutom kurser inom första hjälpen, service av brandskydd och byte till nya. Här finns också allt du behöver veta om våra produkter, för att inte nämna våra högt uppsatta mål för hållbarhet. Vilket kan vara något så enkelt som att byta till brandsläckare med ett skum som är mindre skadligt för klimatet. Och som dessutom kan förvandlas till en retursläckare. Något som betyder att vi kan använda komponenterna mer än en gång.

Senast uppdaterad: 17 oktober 2022
Behöver du komma i kontakt med kundservice?

Öppet 8—16 mån-tors och 8—15 fredag. Lunchstängt 12—13.

010-45 20 000