Första hjälpen utbildning företag

Att utbilda sina medarbetare i första hjälpen är mycket viktigt för att veta hur de ska agera i akuta situationer.

När olyckan är framme på arbetsplatsen är det viktigt att samtliga medarbetare vet hur de ska agera. Vem som helst kan när som helst bli skadad och det är då viktigt att ni vet vad som bör göras. Vi på Presto erbjuder en mängd olika utbildningar som räddar liv, såsom Hjärt- och lungräddning (HLR) och Första hjälpen för barn respektive vuxna, men också krishantering.  

Genom att genomföra någon av våra utbildningar kan ni som företag stärka tryggheten för samtliga medarbetare. Det är viktigt att agera oavsett situation och med mer kunskap blir detta möjligt. Ni kan då rädda liv! 

Vi erbjuder totalt fem olika utbildningar som skapar en tryggare miljö för de anställda på arbetsplatsen. Dessa är: 

  • HLR på vuxna 
  • Första hjälpen på vuxna
  • HLR på barn 
  • Första hjälpen på barn 
  • Krishantering 

Att genomföra minst en utbildning ger klara fördelar, men ju fler erfarenheter ni har, desto fler liv kan ni rädda. Med detta menar vi att ni borde gå samtliga om möjlighet finns. 

Genom att erbjuda samtliga medarbetare på arbetsplatsen minst en utbildning, kan ni rädda fler liv om något skulle hända. Dessutom kan olyckor uppstå utanför arbetet och då har ni kvar den nya erfarenheten och kunskapen. Oavsett storlek på företag bör ni se över riskhantering och ta väl hand om de anställda.  

Vi på Presto har specialister med bred erfarenhet och utbildar nästintill 100 000 personer varje år. Skulle ni vilja ha anpassat material hjälper vi även till att skräddarsy efter din verksamhet. Vi finns också över hela landet och är därför lättillgängliga. Om ni vill vara oberoende av geografisk position erbjuder vi samtliga utbildningar digitalt. Det ska aldrig finnas ursäkter till att inte rädda liv. Vi hjälper er gärna! 

Senast uppdaterad: 19 oktober 2022