Publicerad: 23 januari 2024

Presto förvärvar STF Ingenjörsutbildning och BFAB

Bild
Vi fortsätter växa och förvärvar de anrika bolagen, STF Ingenjörsutbildning och BFAB. Därmed  stärker vi vår position på marknaden inom utbildningar för en tryggare arbetsmiljö.

Vi är jätteglada över att välkomna STF Ingenjörsutbildning och BFAB till Prestofamiljen. Båda bolagen har en stark position på marknaden och en anrik historia. Tillsammans kan vi skapa förutsättningar för att skapa ännu tryggare arbetsmiljöer i Sverige, men även Europa.”, kommenterar Filip Bjurström, vd på Presto.

För STF och BFAB innebär den nya koncerntillhörigheten att de blir en del av ett större sammanhang.

Presto är ledande inom brandsäkerhet, första hjälpen och utbildning i Europa och har 80 000 kunder i sin kundportfölj. Tillsammans kommer bolagen kunna erbjuda ännu större möjligheter att utveckla erbjudande, verksamhet och branschen i stort.

”Det är inspirerande att bli del av en europeisk utbildningsverksamhet som hjälper hundratusentals personer varje år och tillsammans vässa våra erbjudanden. Våra kunder har tidigare efterfrågat helhetslösningar inom brandskydd, första hjälpen och utbildning och nu kan vi erbjuda det.”, säger Frida Palmgren, vd på STF Ingenjörsutbildning och BFAB.

I Sverige utbildar Presto fler än 100 000 personer varje år, i syfte att skapa tryggare arbetsmiljöer.

För mer information kontakta:

Filip Bjurström

VD & Koncernchef, Presto
070-202 22 20[email protected]

Det är inspirerande att bli del av en europeisk utbildningsverksamhet som hjälper hundratusentals personer varje år och tillsammans vässa våra erbjudanden. Våra kunder har tidigare efterfrågat helhetslösningar inom brandskydd, första hjälpen och utbildning och nu kan vi erbjuda det.

Frida Palmgren, vd på STF Ingenjörsutbildning och BFAB