Rådgivning

Dags att förbättra skyddet mot brand och olycka? Prestos rådgivare hjälper dig som kund att skapa trygghet i verksamheten – och med att leva upp till de krav som finns.

Vad händer om det värsta skulle inträffa i era lokaler? Finns brandskyddsutrustning på plats? Hjärtstartare? Kunskap kring arbetsmiljö? Skyddsrum?

Varje verksamhet är ansvarig för tryggheten i sin verksamhet. Men vi på Presto möter ofta företag och organisationer som har för dålig beredskap för det oväntade - och som inte följer de regler som gäller i branschen. Skydd mot brand och olycka är komplexa områden, med många regler att förhålla sig till. Många verksamheter tycker att området känns krångligt.

Som tur är behöver ni inte själva vara experter. När du som kund kontaktar Presto, får du alltid hjälp av en rådgivare. Vi analyserar risker och tolkar de regler som gäller för er bransch. Vi ser till att ni får rätt kunskap, rätt utrustning och löpande service. Dessutom hjälper vi er att arbeta systematiskt med frågor som brandskydd.

Tillsammans skapar vi en trygg lösning för er verksamhet - oavsett om det gäller en stor organisation, en liten bostadsrättsförening eller ett nybyggnationsprojekt.

Senast uppdaterad: 31 oktober, 2022