Publicerad: 25 november 2019

Aptum blir en del av Prestofamiljen

Bild
Aptum, dotterbolag inom Presto sedan november 2018, byter namn till Presto med början 2020. Bolaget grundades 2005 av Gustav Paringer och Gustav Nord och är marknadsledare inom brand och säkerhet i Norrland. Aptum erbjuder innovativa helhetsåtaganden inom brandskydd och utbildning. – För Gustav…

Aptum, dotterbolag inom Presto sedan november 2018, byter namn till Presto med början 2020. Bolaget grundades 2005 av Gustav Paringer och Gustav Nord och är marknadsledare inom brand och säkerhet i Norrland. Aptum erbjuder innovativa helhetsåtaganden inom brandskydd och utbildning.

– För Gustav och mig, som grundade Aptum, är det viktigt att vi som företag ständigt utvecklas och tar nya steg framåt. Dels för att vi själva vill bli bättre, men framförallt för att våra kunder ska kunna bedriva sin verksamhet på ett allt säkrare sätt. Som Presto får vi inte bara ett nytt namn utan också ett ännu mer kraftfullt och heltäckande sammanhang. Det både stärker oss och skärper oss, vilket är oerhört viktigt. Det är många som litar på oss och lägger sin säkerhet i våra händer.

Daniel Friberg fortsätter:
– Att Aptum blir Presto känns naturligt och det är med stolthet och glädje vi nu kan säga att Presto även är marknadsledare i Norrland och att vi blir större, starkare och kommer närmare våra kunder över hela Norden. Vi har tydliga mål satta för framtiden och med detta tar vi ett stort kliv närmare dem.

Om Aptum
Aptum AB är helhetsleverantör inom skydd mot olyckor med huvudkontor i Umeå, men verksamma i hela Norrland. Aptum är unika med sin breda utbildningsportfölj. Aptum är drygt 80 medarbetare fördelade på nio orter. 

Om Presto Brandsäkerhet
Presto Brandsäkerhet AB är en komplett partner genom konceptet ”Fire Risk Management” omfattande säkerhetstjänster och produkter inom brandskydd med tillhörande rikstäckande service. Företaget grundades i Katrineholm 1959 och hjälper idag alla olika typer av företag och organisationer att ta fram anpassat och en effektiv riskhantering kopplat till brandskydd. Med nära 60 års erfarenhet och stor lokal närhet med ca 400  anställda är Presto idag en ledande aktör i branschen. Presto har verksamhet i Sverige, Norge och Finland. För mer information se www.presto.se

För mer information kontakta:

Filip Bjurström

VD & Koncernchef, Presto
070-202 22 20[email protected]