Publicerad: 25 mars 2020

Arbeta hemifrån? – tänk på detta innan ni Corona-stänger kontoret

Trots teknik och annan utrustning så upptäcks 70% av bränderna av människor. Så när du stänger ner ditt kontor eller verksamhet uppstår nya risker med brandskyddet. Så även om det finns teknik så förutsätter det att det finns människor som har koll. Där…

Trots teknik och annan utrustning så upptäcks 70% av bränderna av människor. Så när du stänger ner ditt kontor eller verksamhet uppstår nya risker med brandskyddet. Så även om det finns teknik så förutsätter det att det finns människor som har koll. Där kan vi på Presto göra en insats. 

Trots avancerad teknik med trådlösa rökdetektorer och kameraövervakning är det människan som än så länge är viktigast när det gäller att upptäcka bränder och förhindra katastrofer. 

Stäng ner rätt och säkert, med eller utan vår hjälp.

Att stänga ner säkert kräver att du genomför en mängd åtgärder noggrant och med eftertanke. Allt från att informera personal, till att ha koll på material och omgivning. Elektriska apparater, element och det tekniska brandskyddet ingår också. Ta gärna hjälp av oss, tillsammans får vi garanterat koll på läget. 

Regelbunden kontroll

Regelbunden och noggrann kontroll och övervakning rekommenderas både inom och utomhus, vilket du kan göra själv eller så överlåter du till oss att ”gå rond” för att ha löpande koll. Vi vet vad av erfarenhet vad vi ska titta efter och ha uppsikt på. 

Vad kostar det att få hjälp med stängning och kontroll? 

Just nu drar vi av 30% på kostnaden för att Corona-stänga din verksamhet  och vi kan vara hos dig på kort varselt, förmodligen redan imorrn om det behövs. Ditt exakta pris beror naturligtvis lite på hur stor och omfattande din verksamhet är men anmäl dig i formuläret nedan så återkopplar vi på studs!