Publicerad: 28 januari 2019

Briab + Presto = Sant

Bild
Konkurrens och samarbete är två sidor av samma sak – kundnytta! I konkurrens skärps vi och tvingas prestera bättre och bättre, oftast till nytta för våra kunder. Men med samarbeten växer vi och lär oss, kan erbjuda mer och hitta nya spännande vägar…

Konkurrens och samarbete är två sidor av samma sak – kundnytta! I konkurrens skärps vi och tvingas prestera bättre och bättre, oftast till nytta för våra kunder. Men med samarbeten växer vi och lär oss, kan erbjuda mer och hitta nya spännande vägar att leverera värde till våra kunder. Båda är bra, men när samarbete verkligen funkar, finns det inget bättre.

Sedan två år samarbetar vi med våra kollegor och vänner på Briab, som från sin start som brandsingenjörsföretag idag erbjuder heltäckande riskhantering. Med närmare 160 brand- och riskexperter och 9 kontor runt om i Sverige förstärker dom oss. Och vi dom.

Samverkan på alla fronter
Sedan vi påbörjade vårt samarbete har vi genomfört en mängd uppdrag tillsammans, vid byggnation och renoveringar, inom utbildningoch riskanalyser. Vi har genomfört avancerade sprinklerprojekt och utvecklat nya spännande tjänstekoncept.
I korthet kan vi tillsammans hjälpa våra kunder med allt inom brand- och riskhantering, från första idé till löpande förvaltning.

Vi har bara börjat
Vi kan hjälpa varandra hjälpa vår kund och samhället i stort med att skapa trygga och säkra miljöer, med det vi kan idag. Men det viktigaste är allt nytt och banbrytande vi kan åstadkomma tillsammans. Däri ligger poängen. Och i det samarbetet räknar vi in våra kunder. Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig ta kontakt här

#Varjetimme
Varje timme förändras förutsättningar för företag och verksamheter då brand bryter ut. Varje timme riskeras människors liv och hälsa. Varje timme förstör brand tillgångar och gör framtiden osäker. Varje timme gör vi på Presto något åt det. 

För mer information kontakta:

Filip Bjurström

VD & Koncernchef, Presto
070-202 22 20[email protected]