Publicerad: 01 februari 2021

Presto förvärvar Bukab

Bild
Presto Brandsäkerhet fortsätter tillväxtresan genom att förvärva Bukab, ett av Upplands starkaste varumärken inom brandskydd.
Bild

Presto Brandsäkerhet fortsätter tillväxtresan genom att förvärva Bukab, ett av Upplands starkaste varumärken inom brandskydd.

– Jag är glad över att få välkomna våra nya kollegor från Bukab in i Presto-familjen. Tillsammans kommer vi skapa ett ännu bättre erbjudande och en tryggare vardag för våra kunder. Att vi dessutom stärker vår närvaro i Uppland än mer och får in ny energi och kompetens i bolaget känns fantastiskt, säger Filip Bjurström, VD och Koncernchef Presto Brandsäkerhet AB.

– Det har varit en spännande resa med Bukab sedan starten, vi är glada och stolta över vad vi har uppnått och det är med glädje vi nu påbörjar nästa kapitel. Att få bli en del av Presto innebär att vi kan hjälpa fler företag till rätt brandskydd i hela Norden, en tanke som verkligen stimulerar! Säger Fredrik Jansson och Pär Andersson, ägare av Bukab.

Filip avslutar – Kundvärde är det viktigaste för oss och Bukab stärker oss ytterligare med fler spännande tjänster och lösningar för våra kunder. Vi definierar vårt viktiga arbeta i samhället genom vår vision ”Alltid säker – Ingen och inget ska skadas av brand och olycka” som ständigt driver oss framåt, ju bättre vi blir, desto närmare kommer vi vår vision och det är bra för alla!

Om Presto Brandsäkerhet AB
Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Genom helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster skapar vi brandsäkra miljöer för små och stora företag i hela Norden. Varje år besöker vi 60 000 kunder, utbildar 40 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. Presto omsätter drygt 1 miljard kronor. Läs mer på www.presto.se.

För mer information kontakta:

Filip Bjurström, VD Presto Brandsäkerhet AB, telefon 070-202 22 20

För mer information kontakta:

Filip Bjurström

VD & Koncernchef, Presto
070-202 22 20[email protected]