Publicerad: 30 oktober 2020

Presto stärker positionen i Västra Götaland och Halland

Bild
Presto Brandsäkerhet tar ännu ett steg på tillväxtresan när Uddevalla Brandservice AB, Melbäcks Brandservice AB och AB Halmstad Brandservice förvärvas, där även målsättningen att stärka närvaron i västra Sverige infrias.
Bild

Presto Brandsäkerhet tar ännu ett steg på tillväxtresan när Uddevalla Brandservice AB, Melbäcks Brandservice AB och AB Halmstad Brandservice förvärvas, där även målsättningen att stärka närvaron i västra Sverige infrias.

– Jag är stolt och glad över att få välkomna våra nya kollegor från Brandservice i Uddevalla, Halmstad och Falkenberg in i Presto-familjen. Vi kommer tillsammans att kunna skapa ett ännu bättre erbjudande och tryggare vardag för våra kunder. Att vi dessutom stärker vår närvaro i regionen påtagligt och får ny energi och kompetens in i bolaget känns fantastiskt, säger Filip Bjurström, Koncernchef Presto Brandsäkerhet AB.

– När tiden nu är inne för oss att sälja företaget så var Presto en bra köpare. Vi tycker att detta är ett naturligt nästa steg för Brandservice. Med Presto får medarbetarna en trygg bas för att vara med och fortsätta att utveckla branschen, säger Åke och John Svanström, Brandservice-gruppen.

Filip avslutar – För oss på Presto står kundvärde högst på agendan och nu får vi ett ännu bättre helhetserbjudande med flera spännande tjänster och lösningar att erbjuda kunderna. Vi definierar vårt viktiga arbeta i samhället genom vår vision ”Alltid säker – Ingen och inget ska skadas av brand och olycka” som ständigt driver oss framåt, ju bättre och större vi blir, desto närmare kommer vi vår vision och det är bra för alla!

Om Presto Brandsäkerhet AB
Presto Brandsäkerhet AB är en komplett partner för toppmoderna tjänster och produkter inom skydd mot brand och olycka. Genom tjänsten Presto Plus erbjuder Presto tryggt, enkelt och aktivt brandskydd för en säkrare vardag och efterlevnad av gällande lagar och regler. Med över 60 års erfarenhet, 600 medarbetare och stor lokal närhet på mer än 70 orter i Norden är Presto idag den ledande aktören i branschen.

Om Uddevalla-, Halmstad- och Melbäck Brandservice AB Brandservice-gruppen lämnar ett komplett service- och produktprogram inom brand- och säkerhetsskydd, för att kunna erbjuda kunderna allt från samma leverantör. Utvecklingen sedan starten har inneburit att Brandservice-gruppen är ett av de ledande företagen inom branschen. Verksamhetsområdet är stort då det levereras och underhålls brandmaterial för bl.a. brandförsvar, statliga verk, kommuner och landsting, industrier och privatpersoner.

För mer information kontakta:
– Filip Bjurström, Koncernchef Presto Brandsäkerhet AB, telefon 070-202 22 20
– Åke Svanström, 070-992 89 11, och John Svanström, 070-992 89 10, ägare Brandservice-gruppen.


Besök vårt pressrum här!

För mer information kontakta:

Filip Bjurström

VD & Koncernchef, Presto
070-202 22 20[email protected]