Publicerad: 04 maj 2020

Presto utökar i Malmfälten

Bild
Brand & Skydd i Malmfälten ansluter och adderar till Prestos nordiska närvaro från och med den 30 april. Bolaget som drivs och ägs av Jens Fredriksson erbjuder produkter och tjänster kopplat till brand och säkerhet.

Brand & Skydd i Malmfälten ansluter och adderar till Prestos nordiska närvaro från och med den 30 april. Bolaget som drivs och ägs av Jens Fredriksson erbjuder produkter och tjänster kopplat till brand och säkerhet. 

”Vi skall finnas tillgängliga för våra kunder över hela Norden och då naturligtvis även i vår nordligaste svenska stad som till ytan faktiskt är Europas största. Brand & Skydd är ett mycket fint företag med stark närvaro och många framgångsrika år i Kiruna med omnejd”, säger Gustav Paringer Divisionschef Presto Brandsäkerhet. 

Jens Fredriksson, VD och ägare av Brand & Skydd fortsätter:
”Brandskydd och säkerhet är en bransch i ständig utveckling och förändring, där innovation, kunskap och erfarenhet är det viktigaste värdena vi kan erbjuda våra kunder. Därför känns det helt rätt för oss på Brand & Skydd att fortsätta att utveckla vårt viktiga arbete som en del i en större och starkare helhet. Från och med den 1 maj har vi många hundra fler kollegor att hämta kraft och kunskap från. Och det är sånt som kan göra stor skillnad för både oss och alla våra kunder här i norr.”

”Vi ser fram emot att tillsammans med Jens fortsätta bygga våra goda kundrelationer och stärka vår lokala närvaro i Kiruna med fortsatt hög servicegrad”, säger Andreas Wallström, Regionchef Norrbotten, Presto Brandsäkerhet.

Om Presto Brandsäkerhet
Presto Brandsäkerhet AB är en komplett partner genom konceptet ”Fire Risk Management” som omfattar tjänster och produkter inom brandskydd och säkerhet med tillhörande rikstäckande service. Företaget grundades i Katrineholm 1959 och hjälper idag alla olika typer av företag och organisationer att ta fram en anpassad och effektiv riskhantering kopplat till brandskydd. Med nära 60 års erfarenhet och stor lokal närhet med över 600 anställda är Presto idag en ledande aktör i branschen. Presto har verksamhet i Sverige, Norge och Finland. För mer information se www.presto.se.

Om Brand & Skydd i Malmfälten
Brand & Skydd i Malmfälten har sedan många år skyddat Kirunabornas arbetsplatser och hem inom brandskydd och säkerhet. Den före detta brandmannen och ägaren Jens Fredriksson kommer över en tid arbeta kvar i bolaget och tillsammans med våra kunder fortsätta förebygga och skydda deras verksamheter såväl ovan som under jord.

För mer information kontakta:

Filip Bjurström

VD & Koncernchef, Presto
070-202 22 20[email protected]