Publicerad: 29 juni 2020

Presto växer utanför Sveriges gränser

Bild
Det är inte bara i Sverige som Presto växer utan för att vi ska kunna finnas tillgängliga för våra kunder över hela Norden måste vi även växa utanför Sveriges gränser. Hos våra kollegor i Finland har Sammutinhuolto Tiisjärvi Oy blivit en del av…

Det är inte bara i Sverige som Presto växer utan för att vi ska kunna finnas tillgängliga för våra kunder över hela Norden måste vi även växa utanför Sveriges gränser. Hos våra kollegor i Finland har Sammutinhuolto Tiisjärvi Oy blivit en del av Presto-familjen och resan mot att bli Nordens starkaste aktör inom risk och brandskydd.

Sammutinhuolto Tiisjärvi Oy har över 30 års erfarenhet utav kvalitativa brandsäkerhetstjänster. Bolaget utgår från Seinäjoki i Finland men är lokalt starka i hela Södra Österbotten.

”Att gå med i Presto-familjen känns väldigt bra och är ett naturligt nästa steg för företaget och dess tillväxt. I framtiden kommer våra kunder att få ett bredare utbud av tjänster och produkter” säger Jari Tiisjärvi, VD och ägare av Sammutinhuolto Tiisjärvi Oy.

”Det är alltid roligt att få nya engagerade kollegor. Kundbasen och erfarenheten som Sammutinhuolto Tiisjärvi Oy tar med sig in i Presto stärker vårt erbjudande på plats. Vår resa och strategiska satsning att växa via förvärv har bara börjat och jag ser fram emot att följa vår utveckling även utanför Sverige.” fortsätter Gustav Paringer, Divisionschef Presto Brandsäkerhet.

För mer information kontakta:

Filip Bjurström

VD & Koncernchef, Presto
070-202 22 20[email protected]