Publicerad: 17 november 2021

Vi ger dig möjligheten att utbilda dig när och var du vill

Bild
Att alltid finnas nära till hands är viktigt för oss och därför finns vi lokalt över hela Sverige men ibland är det inte helt lätt att samlas, då är en online utbildning ett bra alternativ. Vi på Presto har över 60 års erfarenhet…

Att alltid finnas nära till hands är viktigt för oss och därför finns vi lokalt över hela Sverige men ibland är det inte helt lätt att samlas, då är en online utbildning ett bra alternativ. Vi på Presto har över 60 års erfarenhet inom utbildning. Våra experter undervisar inom områden som brandsäkerhet, utrymning, fallskydd, el, trafiksäkerhet, första hjälpen, lyftanordningar och ja – listan kan fortsatt göras lång.. men att utbilda sig online blir allt vanligare. Den flexibla möjligheten att lära sig när och var man vill attraherar många och vi håller med!

Vi på Presto erbjuder över 60 stycken utbildningar online. En del genomför vi live med en instruktör på länk, andra utbildningar kan du genomföra när och var du vill. Behöver du uppdatera ditt certifikat för Heta Arbeten eller Brandfarliga arbeten? Inga problem – gör det via oss online. Har ni ett större antal personer som behöver BAS P/U eller Grundläggande Brandskydd men har svårt att samlas? Inga problem – genomför vår E-Learning var och när du vill och känner. Möjligheterna är helt enkelt oändliga.

TRE ANLEDNINGAR ATT VÄLJA PRESTO

Erfarenhet

Ansvarstagande

Alltid nära

Bild

Ja, jag vill gå utbildning online!