Publicerad: 02 september 2022

Vi välkomnar tre nya förvärv i Norge

Bild
Vi välkomnar Human Verneservice i Presto-familjen. Human Verneservice i Sandefjord är grundat av Jan Karlsen och Svein Rui.

Sedan 1998 varit en mycket omtyckt aktör med mycket kompetens och en stark lokal kundportfölj. Både Jan och Svein kommer följa med och vara en del av Presto. Jan blir vår nya avdelningschef och Svein blir vår marknadsrådgivare. Med detta har vi en god grund för tillväxt i regionen och vi ser fram emot utvecklingen.

Samtidigt etablerar sig Presto i Fredrikstad där Wencon Brannteknikk och ITS5 blir en del av Familjen Presto. Både Hans Evensen i Wencon och Hasmukh Mistry i ITS5 har mycket lång och bred erfarenhet och kommer med sin kompetens att underlätta en ytterligare stärkt position inom Østfold.

Hasmukh Mistry, ägare av ITS5 AS, lämnar över sin kundportfölj till Presto och börjar som vår avdelningschef i Østfold. Hans Evensen kommer att fortsätta sina arbetsuppgifter på deltid så att alla kunder tas om hand på ett bra och professionellt sätt innan han sedan valt att börja livet som pensionär.

“Med detta stärker Presto ytterligare sin geografiska marknadsposition i Norge och vi ser fram emot att fortsätta utvecklingen med ökad lokal kompetens i teamet”, säger Roar Leithe, VD Presto Brannteknikk AS.

“Vi på Presto ska alltid vara nära våra kunder och därför är det självklart att vi också ska finnas lokalt i dessa orter. Jag ser fram emot att vår organisation växer ytterligare i Norge, både organiskt och genom flera förvärv.” säger Gustav Paringer, förvärvsansvarig på Presto Brandsäkerhet AB.

Om Presto

Presto Brannteknikk AS, en del av Presto Brandsäkerhet AB. Presto Brannteknikk består av 5 avdelinger; Oslo, Haugesund, Stavanger, Sandefjord och Østfold.

Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Genom helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster skapar vi brandsäkra miljöer för små och stora företag i hela Norden. Varje å besöker vi 60 000 kunder, utbildar 40 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. Presto omsätter drygt 1 miljard kronor.

För mer information kontakta:

Filip Bjurström

VD & Koncernchef, Presto
070-202 22 20[email protected]

Med detta stärker Presto ytterligare sin geografiska marknadsposition i Norge och vi ser fram emot att fortsätta utvecklingen med ökad lokal kompetens i teamet

Roar Leithe, VD Presto Brannteknikk AS

Om Presto

Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Genom helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster skapar vi brandsäkra miljöer för små och stora företag i hela Norden. Varje år besöker vi 80 000 kunder, utbildar 60 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. Presto omsätter drygt 1 miljard kronor. Läs mer på www.presto.se.