Bakgrundsbild

Vi gör er bostadsrättsförening ännu tryggare

SBC

Brandskydd och första hjälpen i samarbete med SBC

Förmånliga erbjudanden till SBCs kunder. Är du förvaltningskund hos SBC - Sveriges Bostadsrättscentrum AB? Då har du hamnat rätt! Vi erbjuder förmånliga priser på brand- och riskinventering samt skydds-rumsinventering via förmånsprogrammet SBC fördel. 

Genom vårt samarbete kan vi erbjuda er:

Brandskyddsutrustning

Brandskyddsutrustning

Se till att ni har rätt antal brandsläckare, brandvarnare, brandfiltar och utrymningsskyltar för att snabbt kunna bekämpa brand eller utrymma säkert vid behov. Vi har all utrustning ni behöver och hjälper självklart till med installation och underhåll.

Första hjälpen och hjärtstartare

Första hjälpen och hjärtstartare

En olycka kan ske snabbt och varje dag drabbas fler än 20 personer av plötsligt hjärtstopp i Sverige. Var förberedda för att kunna rädda liv om olyckan skulle vara framme. Vi tillhandahåller såväl första hjälpen-utrustning som hjärtstartare och erbjuder även utbildning.

Besiktning och underhåll av skyddsrum

Besiktning och underhåll av skyddsrum

Har ni kunskapen och utrustningen som behövs för att hålla de boende säkra om en kris uppstår? Våra skyddsrumsexperter hjälper er att säkerställa skyddsrummets funktion och att ni har kunskapen som behövs för att snabbt kunna iordningställa skyddsrummet i händelse av krig.

Systematiskt brandskyddsarbete (SBA)

Systematiskt brandskyddsarbete (SBA)

En bostadsrättsförening är enligt lag skyldig att bedriva ett systematiskt brandskyddsarbete. Vi hjälper er att skapa brandsäkra miljöer som uppfyller kraven. Vi har utbildningar inom SBA och erbjuder digitala verktyg som förenklar egenkontrollen och samlar informationen på ett och samma ställe.

Kontakta oss direkt via formuläret intill

  • Uppfyll lagkraven
  • Utrusta er för att kunna rädda liv
  • Få rätt kunskap och utbildning

Kontaktformulär

Se till att er förening uppfyller kraven för en säker boendemiljö.

Genom att använda formuläret godkänner du att dina uppgifter hanteras enligt Prestos integritetspolicy .