Brandsäkerhet

Att veta och förstå är nyckeln till trygghet. Utbildning går aldrig att ersätta med utrustning och teknik utan utbildning är en viktig del för att säkerheten ska fungera i alla miljöer men trots det uppger 40% av tillfrågade vd:ar att säkerhetsutbildningar sker mycket sällan. Vi förstår att det kan vara svårt att veta vilken brandskyddsutbildning man ska ha när och var och därför erbjuder vi på Presto både praktiska, teoretiska och digitala utbildningar i brandsäkerhetOavsett om det gäller handhavande av brandredskap eller att öka kunskapen i riskfyllda miljöer såsom ATEX har vi kunskapen att hjälpa dig.

 

Varje år utbildar vi över 40 000st deltagare och våra kompetensrådgivare hjälper er att följa upp, planera och eventuellt anpassa materialet så att ni får rätt utbildningsinnehåll utifrån eran verksamhet. Boka någon av våra brandsäkerhetsutbildningar redan idag för att skapa trygghet på företaget.

Digitala utbildningar
Att alltid finnas nära till hands är viktigt för oss på Presto och därför kan alla våra utbildningar genomföras som digital utbildning.
Saknar du någon utbildning?
Finns det delar ni vill anpassa utifrån era risker och lokaler? Vill du sätta ihop en specifik utbildning baserad på utvalda delar? Vi hjälper dig!
Ring oss:
010-45 20 060
Maila oss:
Klicka på kartan för fler kontaktuppgifter.

TRE ANLEDNINGAR ATT VÄLJA PRESTO

ERFARENHET
Vi är över 100 st instruktörer på Presto med bred erfarenhet från brandsäkerhet till trafik och lyftanordningar.
ANSVARSTAGANDE
Varje år utbildar vi över 40 000 st deltagare och våra kompetensrådgivare hjälper våra kunder att följa upp, planera och anpassa materialet så att ni får rätt utbildningsinnehåll utifrån eran verksamhet.
ALLTID NÄRA
Med kontor över hela landet, från norr till söder, finns vi för att hjälpa dig. Om tid och rum inte passar möts vi gärna i våra digitala klassrum.