Utbildning för arbete på hög höjd

En utav de vanligaste orsakerna till att personer omkommer eller blir allvarligt skadade på arbetsplatsen är fall till lägre nivå. Det finns därför krav på att man ska förebygga fallrisker redan vid höjder på 2 meter eller mer vid byggnads- och anläggningsarbete.

Vi på Presto erbjuder kvalitetssäkrade utbildningar för höghöjdsarbete såsom fallskydd, arbete på stolpe och ställningsbygge. Våra utbildningar certifierar och motsvarar gällande kompetenskrav vid arbete på hög höjd.

Hur kan vi hjälpa dig?
Digitala utbildningar
Att alltid finnas nära till hands är viktigt för oss på Presto och därför kan alla våra utbildningar genomföras som digital utbildning.
Saknar du någon utbildning?
Inga problem, vi hjälper dig! Vi har bred erfarenhet av att skräddarsy utbildningar för alla verksamheter.

TRE ANLEDNINGAR ATT VÄLJA PRESTO

ERFARENHET
Vi är över 200 st instruktörer på Presto med bred erfarenhet från brandsäkerhet till trafik och lyftanordningar.
ANSVARSTAGANDE
Varje år utbildar vi över 80 000 st deltagare och vi hjälper dig att följa upp, planera och anpassa materialet så att du får rätt utbildningsinnehåll utifrån eran verksamhet.
ALLTID NÄRA
Med kontor över hela landet, från norr till söder, finns vi för att hjälpa dig. Om tid och rum inte passar möts vi gärna i våra digitala klassrum.

Ring oss:
010-45 20 060
Maila oss:
Anpassa
Den här webbplatsen använder sig av cookies för att ge dig som besökare tillgång till olika funktioner som underlättar ditt användande av webbplatsen.