Trafiksäkerhet & Transport

Att ha rätt kompetens och ordentligt skydd är livsviktigt för personer som har sin arbetsplats på vägarna. Våra utbildningar inom trafiksäkerhet och transport ger dig kännedom om hur en säker vägarbetsplats skapas och ger dig förståelse kring hur farligt gods ska hanteras och transporteras. Vi har alla ett ansvar att både vår egen och anlitad personal har rätt kompetens för det uppdrag som ska utföras. Förståelse och kunskap är nyckeln till att skapa en trygg arbetsmiljö på företaget. Utbildning går aldrig att ersätta med utrustning och teknik utan utbildning är en viktig del för att säkerheten ska fungera i alla miljöer men trots det uppger 40% av tillfrågade vd:ar att utbildningar på företagen sker mycket sällan.

 Vi förstår att det kan vara svårt att veta vad trafiksäkerhet egentligen innebär och när man ska ha vilken kompetens eller certifiering men varje år utbildar vi över 40 000st deltagare och våra kompetensrådgivare hjälper er att följa upp, planera och eventuellt anpassa materialet så att ni får rätt utbildningsinnehåll utifrån eran verksamhet. Vi förstår också att det ibland kan vara svårt att samla människor i grupp och därför erbjuder vi också utbildningar inom trafiksäkerhet och transport på distans. Våra distansutbildningar kan både genomföras i våra digitala klassrum med erfaren instruktör eller i vår E-learning där du genomför utbildning den tiden som passar dig bäst. Boka någon av våra utbildningar i trafiksäkerhet redan idag för att skapa trygghet på företaget.

Digitala utbildningar
Att alltid finnas nära till hands är viktigt för oss på Presto och därför kan alla våra utbildningar genomföras som digital utbildning.
Saknar du någon utbildning?
Finns det delar ni vill anpassa utifrån era risker och lokaler? Vill du sätta ihop en specifik utbildning baserad på utvalda delar? Vi hjälper dig!
Ring oss:
010-45 20 060
Maila oss:
Klicka på kartan för fler kontaktuppgifter.

TRE ANLEDNINGAR ATT VÄLJA PRESTO

ERFARENHET
Vi är över 100 st instruktörer på Presto med bred erfarenhet från brandsäkerhet till trafik och lyftanordningar.
ANSVARSTAGANDE
Varje år utbildar vi över 40 000 st deltagare och våra kompetensrådgivare hjälper våra kunder att följa upp, planera och anpassa materialet så att ni får rätt utbildningsinnehåll utifrån eran verksamhet.
ALLTID NÄRA
Med kontor över hela landet, från norr till söder, finns vi för att hjälpa dig. Om tid och rum inte passar möts vi gärna i våra digitala klassrum.