Publicerad: 07 mars 2024

Säkrare Arbetsmiljö – nu vill vi minska arbetsplatsolyckorna

Säkrare Arbetsmiljö
Visste du att varje år rapporteras omkring 35 000 arbetsmiljöolyckor till Arbetsmiljöverket, vilket innebär cirka 670 incidenter varje vecka. Några av de vanligaste arbetsplatsolyckorna är: fall av person, fall av föremål, fordons-olyckor, kollisioner och personer som blir klämda. Flera av olyckorna leder till dödsfall.

En kostnadsfri arbetsmiljöutbildning för alla – tillsammans räddar vi liv!

Vi på Presto vill göra verklig skillnad och främja en positiv utveckling av säkerheten på arbetsmarknaden. Därför lanserar vi nu en kostnadsfri online utbildning: Säkrare Arbetsmiljö tillsammans med en 8-stegs guide.

Utbildningen vänder sig till samtliga personer på arbetsmarknaden och är tänkt att stötta i arbetsmiljöarbetet. På bara en kvart får deltagaren introduktion i ämnet, lagar och regler, statistik samt tips på hur man tillsammans upprättar en säker arbetsmiljö för sin arbetsplats.

Boka din plats

Har du någon vän eller bekant som jobbar i en riskfylld miljö?

Tipsa gärna om vår kostnadsfria utbildning och sänd honom/henne direkt till utbildningens anmälningssida: Säker Arbetsmiljö. Värt att sprida vidare även till arbetsmiljöanvarig, HR och ledningsgruppen på ditt bolag.

Skapa en säker arbetsmiljö – åtta enkla steg

I guiden ringar vi in de åtta viktigaste arbetsområdena samt ger förslag på verktyg för att skapa en säker arbetsmiljö och därigenom minimera risken för olyckor.

Ladda ned guiden

På bara en kvart får deltagaren introduktion i ämnet, lagar och regler, statistik samt tips på hur man tillsammans upprättar en säker arbetsmiljö för sin arbetsplats.