Publicerad: 11 januari 2017

Ny Regionchef i SYD stärker upp sin säljorganisation

Bild
Den 13:e juni började David Carlsson som ny regionchef på Presto region Syd. David kommer närmast ifrån Anticimex där han var med och utvecklade deras brandskyddstjänster, samt utvecklade försäljningen för dessa i olika roller. Sedan han började på Presto har han nu anställt…

Den 13:e juni började David Carlsson som ny regionchef på Presto region Syd. David kommer närmast ifrån Anticimex där han var med och utvecklade deras brandskyddstjänster, samt utvecklade försäljningen för dessa i olika roller. Sedan han började på Presto har han nu anställt tre nya säljare. De nya medarbetarna är Johannes Björkstrand, Camilla Mikkelsen och Daniel Strandh.

Johannes kommer ifrån Manpower Group som nationell Key Account Manager. Hans vana att hantera komplexa affärer kommer att skapa helhetslösningar för våra kunder. Johannes blir placerad på Malmö-kontoret.

Camilla har mångårig erfarenhet med försäljning av arbetsmiljötjänster på Previa som regional Key Account Manager, men kommer närmast ifrån hotell- & restaurangbranschen. Arbetsmiljölagen som var en del i Camillas vardag reglerar även lagen om skydd mot olyckor som är en viktig del av vår verksamhet. Camilla utgår ifrån Helsingborgskontoret.

Daniel var tidigare toppsäljare på Barilla inom dagligvaruhandeln. Hans försäljningsframgångar grundar sig i hans insikt och kunskap kring kundmötet och säljsamtalet. Han har tidigare även varit deltidsbrandman och har ett gediget intresse för vad ett bra brandskydd kan göra för skillnad. Daniel kommer tillhöra Kristianstad-kontoret.

Rikard Lövgren anställdes strax innan David tillträdde som regionchef. Rikard har tidigare varit servicechef i Region Syd men varit ute och fyllt på sin kompetens hos kollegor i branschen. Rikard har klivit in i rollen som projektsäljare/ledare på regionen.