Publicerad: 16 januari 2019

Stor nytta och mycket nöje på Skydd

Stor nytta och mycket nöje på Skydd 18 000 kr tävlade vinnarna nedan ihop i vår monter på Skydd. 10 kluriga, men viktiga, frågor om brandsäkerhet var utmaningen och belöningen var möjligheten att vinna äran och 1000 kr att skänka till ett viktigt…Stor nytta och mycket nöje på Skydd

Bild

18 000 kr tävlade vinnarna nedan ihop i vår monter på Skydd. 10 kluriga, men viktiga, frågor om brandsäkerhet var utmaningen och belöningen var möjligheten att vinna äran och 1000 kr att skänka till ett viktigt ändamål man valde själv.

Varje timme hölls tävlingen och vi vill nog påstå att uppslutningen och konkurrensen var högre än vi någonsin hade hoppats på. Även kunskapen på alla tävlande höll genomgående god nivå, där vinnarna nedan naturligtvis utmärkte sig på allra bästa sätt.

Vi tackar alla som vässade tävlingshornen och säger stort grattis till vinnarna. Detta gör vi om nästa gång för det var både kul och givande på många sätt!


Vinnarna
Oddesty, Tim – Östersjön
Coor Service Management, Stefan – Barncancerfonden
SSAB, Joakim – Barncancerfonden
SBA Tjänst, Kamal – Barncancerfonden
SBC, Tilda –  Barncancerfonden
PO-Brandskyddskonsult, Peter – Hjärnfonden
Swedavia, Mark Westberg – Barncancerfonden
Första Hjälpen Konsult, Joachim – Läkare utan gränser
Vitelia LTD, Vitalie – Röda Korset
Securitas, Martin – Barncancerfonden
Älvsborgs Räddningstjänst, Tobias – Barncancerfonden
Försvarsmakten, Anders – Barncancerfonden
Briab, Stefan – Barncancerfonden
Kungsbacka Kommun, Per-Martin – Barncancerfonden
Assemblin, Martin – Rädda Barnen
Första hjälpen Konsulten, Ubbe – Barncancerfonden
Briab, Therese – Barncancerfonden
Västfastigheter, Eric – Rädda Barnen

Bild
Bild

#Varjetimme Varje timme förändras förutsättningar för företag och verksamheter då brand bryter ut. Varje timme riskeras människors liv och hälsa. Varje timme förstör brand tillgångar. Varje timme gör vi på Presto något åt det. Hör av dig så berättar vi om hur vi kan göra ditt företag till en säkrare arbetsplats.